Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok, ha elhívnáto...

Ti mit szólnátok, ha elhívnátok a barátaitokat magatokhoz és ők le "homokosoznák" a párotokat?

Figyelt kérdés

Tavaly kezdtem ismét az egyetemet, hogy valami egészen másból is legyen diplomám, mint amivel eddig foglalkoztam, egyetemi csoporttársaimmal baráti viszonyt alakítottam ki, sokat vagyunk együtt, bár én már nem nagyon bulizom velük, 18 éves korom óta bőven kiszórakoztam magam, inkább a szolidabb programok érdekelnek. Összeülünk borozni, vagy akármi, legutóbb meghívtam magunkhoz Őket. A barátommal együtt élek, közös otthonunk van. Bár nem nagyon ér rá, mert táncos, sokat próbál, mégis mondtam neki, hogy azon az estén nyugodtan tartson velünk, ismerje meg őket. Ez így is történt, jól éreztük magunkat, a fiúk azonban elkezdték faggatni a páromat, hogy mit csinál, mondta, hogy klasszikus balettet is tanít, erre összenéztek és furán kezdtek viccelődni. Mindegy, utána semmi nem történt, hazamentek, elbúcsúztunk. Később viszont megtudtam az egyik lánytól, hogy a fiúk szerint a barátom titkon meleg, mert túl hiúnak és visszafogottnak tűnik, biztos homokos és nem sokáig fog tartani a kapcsolatunk, illetve az is fura, hogy 24 évesen már így összekötöttük az életünket.

Nekem ez bevallom, rosszul esett, mert meghívtam őket, készítettem különféle ételeket, koktélt, örömmel készültem az estére, nem gondoltam, hogy ha elmennek, kibeszélik az életünket. Ráadásul tavaly óta nagyon jó társaság alakult ki,sok mindent csináltunk együtt. Ti hogy reagálnátok ilyen helyzetben?

2012. nov. 22. 15:07
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
97%

Ez csak tudatlanság. Vagy inkább irigység. Én is táncoltam, pár éve hagytam abba. Alkatom is vékony, 177 centi és 60 kg vagyok. Mégis buliban én voltam az, akivel szívesen táncoltak a lányok. A fene nagy alfahímek meg csak ezt tudták kitalálni, hogy ők miért a falat támasztják a tánctér szélén, hogy olyan b*zis vagyok:)

Ha tényleg jó barátok, akkor beszéld meg velük, hogy ha valami véleményük van akkor legyenek szívesek azt meg is osztani veled, ne csak a háttérből manipuláljanak.

2012. nov. 22. 15:14
 2/27 anonim ***** válasza:
28%
Megérthetnéd az ő reakciójukat is, nem mindennap találkozni balett tanár férfival. Beszélgess el erről velük, neked ez mennyire rosszul esik, hogy ilyeneket mondanak rólatok.
2012. nov. 22. 15:15
 3/27 anonim ***** válasza:
84%

Én nem hívnám meg soha többé őket, és a találkozás is kerülném ezzel a társasággal.

Borzalmasan, égbekiáltóan nagy BUNKÓSÁG volt, amit tettek, nem is értem, hogy ilyen ostoba emberek hogy járhatnak egyetemre, bár, mint tudjuk ez nem mindig az észről szól.

Én megszakítanám velük a kapcsolatot, csak egy tapló nevezi "homokosnak" a táncosokat!

Pfff!

Honnan jöttek ezek?

Jó ég!

Na, ez felháborított!

2012. nov. 22. 15:16
 4/27 anonim ***** válasza:
89%

Értelmes egy társaság, az biztos.

Kezdetnek megmondanám ezeknek a fiúknak, hogy "biztos forrásból" :) tudom, hogy a barátom nem meleg, és jó lenne, ha nem terjesztenének róla ilyesmit. A kapcsolatunkat pedig ne fúrják, ha egy mód van rá. Ha tovább folytatják, keresnék más társaságot.

Különben is: hány évesen kössétek össze az életeteket? Negyven?

2012. nov. 22. 15:17
 5/27 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem ne foglalkozz velük, a férfiak ha megismernek egy olyan embert aki náluk sikeresebb, jobban néz ki, akkor belőlük is előtör az irigység, csak ebben a formában, hogy mindennek elhordják, tutira veszik, hogy meleg.. -.-" Nekem is vannak olyan barátaim, akik nem értik, hogy 22 évesen miért nem vágyom már arra, hogy minden hétvégén részegedjünk a helyi kocsmában, miért kielégítőbb az, hogy a párommal esténként összebújunk, programot szervezünk, és nem bírják elfogadni, hogy igen is, komolyan tervezünk. Max. megbeszélném velük, hogy ha problémájuk, véleményük, kérdésük van, azt nyugodtan mondják el neked, nem kell a hátad mögött találgatniuk, te is kielégítő választ tudsz adni a kételyeiknek, valamint ha nem tetszik nekik a párod viselkedése, stílusa, életvitele, akkor nem kell többet hozzátok menniük.

22/N

6/27 anonim ***** válasza:
70%
Soha többet nem beszélnék velük. Bunkó, tapintatlan banda.
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
tény, h a férfi táncosok között rengeteg a meleg, de azért az egy erős sztereotípia, h mindegyikük az. a fiúk erre alapozva köszörülték a párodon a nyelvüket. én erre egyénként nagyon érzékeny vagyok, szerintem a barátsághoz erősen hozzátartozik, h a barátunkra való tekintettel elfogadjuk annak párját olyannak, amilyen. (hacsak nem ő szólogat be v bánik rosszul a baráttal - de nálatok nem ez a helyzet) még akkor is, ha ilyen-olyan benyomásaim vannak róla. ha én te lennék, többször nem hívnám őket hozzám vendégségbe.
2012. nov. 22. 15:19
 8/27 anonim ***** válasza:
88%
Megmondanám nekik, hogy miért haragszom, hogy ez ne legyen kérdéses, közölném velük, amit itt mások is mondtak már, hogy csalódást okoztak, és az, hogy az igyekezetem ellenére így viselkedtek velem, felháborító és elfogadhatatlan. Ezek után nem szeretnék velük barátkozni. Majd megszakítanám a baráti kapcsolatot. (Megértem a helyzetet, idősebb vagyok, szintén egyetemen vagyok, szintén azért, hogy több lábon is álljak, és sajnos látom, hogy nehezebben találom meg én is a hangot a mostani egyetemistákkal. Bulizni nem járok, igazi baráti társaságom emiatt ki sem alakult. Van egy-két tanuló partnerem, akivel anyagokat osztunk meg, de sajnos nagyon más az értékrendjük, képtelen vagyok azonosulni velük. Én már beletörődtem. Pedig ők 20 év körüliek, én meg 28, és mégis... úgy érzem, szakadék van közöttünk.)
2012. nov. 22. 15:22
 9/27 A kérdező kommentje:

Nekem nagyon rosszul esett, mert a barátom egy jólelkű, kedves srác, színházban is táncol, nagyon sokan szeretik. A lányokon is láttam, hogy megkedvelték, de a fiúk nem értem, miért mondtak ilyeneket, azt hittem, ennél jobb a kapcsolatunk.

Tény, hogy a mai világban homokosnak titulálják azt a férfit, aki ápolt, jól néz ki, de mellette udvarias és érzékeny, de nem gondoltam erről a társaságról, hogy ilyen szavakkal illetnék a számomra legkedvesebb embert, vagy az életünket. Bánt, és legszívesebben megmondanám nekik, hogy ezt nem gondoltam volna róluk, de onnantól valószínűleg vége lenne a haverkodásnak.

2012. nov. 22. 15:26
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez korlátolt gondolkodásra vall, azt már te döntöd el, hogy ez zavar-e a barátaidban vagy így is elfogadod őket és folytatod a barátságot.
2012. nov. 22. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!