Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok, ha elhívnáto...

Ti mit szólnátok, ha elhívnátok a barátaitokat magatokhoz és ők le "homokosoznák" a párotokat?

Figyelt kérdés

Tavaly kezdtem ismét az egyetemet, hogy valami egészen másból is legyen diplomám, mint amivel eddig foglalkoztam, egyetemi csoporttársaimmal baráti viszonyt alakítottam ki, sokat vagyunk együtt, bár én már nem nagyon bulizom velük, 18 éves korom óta bőven kiszórakoztam magam, inkább a szolidabb programok érdekelnek. Összeülünk borozni, vagy akármi, legutóbb meghívtam magunkhoz Őket. A barátommal együtt élek, közös otthonunk van. Bár nem nagyon ér rá, mert táncos, sokat próbál, mégis mondtam neki, hogy azon az estén nyugodtan tartson velünk, ismerje meg őket. Ez így is történt, jól éreztük magunkat, a fiúk azonban elkezdték faggatni a páromat, hogy mit csinál, mondta, hogy klasszikus balettet is tanít, erre összenéztek és furán kezdtek viccelődni. Mindegy, utána semmi nem történt, hazamentek, elbúcsúztunk. Később viszont megtudtam az egyik lánytól, hogy a fiúk szerint a barátom titkon meleg, mert túl hiúnak és visszafogottnak tűnik, biztos homokos és nem sokáig fog tartani a kapcsolatunk, illetve az is fura, hogy 24 évesen már így összekötöttük az életünket.

Nekem ez bevallom, rosszul esett, mert meghívtam őket, készítettem különféle ételeket, koktélt, örömmel készültem az estére, nem gondoltam, hogy ha elmennek, kibeszélik az életünket. Ráadásul tavaly óta nagyon jó társaság alakult ki,sok mindent csináltunk együtt. Ti hogy reagálnátok ilyen helyzetben?

2012. nov. 22. 15:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%

Megértelek, és meg is mondanám nekik a helyedben a magamét!

Szegény barátod!

Meg te is, ez iszonyú nagy sértés!

Basszus, nem velem történt, de én is fel vagyok háborodva.

Ne sajnáld az ilyen "barátokat", mert nem barátok.

2012. nov. 22. 15:35
 12/27 anonim ***** válasza:
77%

Nem nevezném "barátaimnak" ezt a társaságot. És ezt meg is mondanám nekik.

Értsd hozzá az életkorukhoz, jobb ötletem nincs.

2012. nov. 22. 15:35
 13/27 A kérdező kommentje:

Hát mivel én is ez az ami szívemen, az a számon típus vagyok, valószínűleg nem fogom magamban tartani, ha legközelebb találkozunk. Múlthéten történt, a hétvégén tudtam meg az egyik lánytól. Azóta nem volt olyan alkalom, mikor dumálni lehetett volna, interneten meg inkább nem tárgyalom ezt meg.

Tényleg szarul esett, egyébként 22-24 évesek, szóval nem másik korosztály, ezért is lepett meg. Mondjuk én hozzájuk képest nagyon másmilyen életet élek, de nem gondolom, hogy ez rosszabb lenne, én már kiéltem magam, most ott a barátom, munka, tanulás, elkezdtem felnőtt életet élni. És 4 éve vagyunk együtt, természetes, hogy ha 2 ember szereti egymást, közösek a céljaik és komolyan gondolják a továbbiakat, akkor valamilyen szinten elkezdik építgetni a közös életet. A házasság téma is előkerült, de ezt én még halogatom, mert úgy vagyok vele, hogy amíg nem lesz pénzünk álomesküvőre, addig nem akarok évekig gyűrűt hordani. De nem értem, a közös otthon, vagy az, hogy boldogan élünk és nem csaljuk egymást, miért ciki a fiúknak.

2012. nov. 22. 15:48
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Az én páromat "lecigányozták" a családom és egy-két ismerős,"barát".Nem az!!!De ha az lenne sem tűröm el az olyan hangnemet,ahogyan ezt mondták.

Bennem nem fért meg ,módszeresen lerendeztem mindenkivel a dolgot...megmondtam nekik a magamét.

Egyébként egy nagyon jóképű és jótestű férfi,aki még néha szeret szolizni is:) és emiatt sokan voltak irigyeink és még ma is irigyek rá és rám is.

Ezek a sztereotipiák ....pffff

A helyedben mindenkinek elmondanám a véleményemet,a megnyilvánulásukról!!!

2012. nov. 22. 15:53
 15/27 anonim ***** válasza:
80%

Az alfahímekre jellemző, hogy s.ggtitánok ilyen téren. Hiányzik belőlük az érzelmi intelligencia, ezért nem értik meg egyrészt, hogy 24 évesen már vannak kellően érett emberek az elköteleződésre, másrészt ha valaki mélyebb érzelmi világgal rendelkezik, azt kapásból heringnek titulálják.

Tajparaszt módon a saját otthonotokban viccelődtek vele, majd kibeszélték a kapcsolatotokat a hátad mögöd. Éretlen bunkók, és ezt én kerek perec megmondanám nekik. Szájukra merik venni a te jól működő kapcsolatodat, miközben ők 30 éves korukra kiégve egyedül maradnak. Hát ne haragudj, de az ellenségeim ilyenek, nem a barátaim.

Ez is bizonyítja, hogy a legtöbb ember a barátságra sem alkalmas, nemhogy párkapcsolatra.

Javaslom foglalkozz azzal az emberrel, aki sosem okozott neked ilyen csalódást.

2012. nov. 22. 15:58
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Szép nyugodtan elmondanám nekik, hogy mivel és hogyan bántottak meg. Ha erre valamelyikük bocsánatot kér, az maradhat barát, a többi nem.
2012. nov. 22. 16:07
 17/27 anonim ***** válasza:
49%

off és előre is bocs

empírikus megfigyeléseim alapján azt kell mondjam, h a balettáncos férfiaknak van a legjobb s.ggük. tény, h ezzel már csak egy jégtáncos feneke vetekedhet. lehet, h a fiúkat ez zavarja. abban, h így néznek ki, rengeteg idő, munka és kitartás van, nekik se a legyek hordták össze. a kis barátaidat az izmos fenék és a teljesítmény egyaránt zavarhatja :-))))

2012. nov. 22. 16:09
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit off, de sztem kérdezőnek van igaza: Színésznő barátnőm mesélte, hogy nem igazak a sztereotípiák, a balettkarban alig akad 1-2 meleg, míg a színészek közt szinte mindegyik az. Sőt zenekart is ismer, ami benne van tinilánymagazinokban, és ilyen teszt volt,h melyik bandatag illene hozzád a legjobban. Aztán fetrengett a röhögéstől amikor meglátta, mert tudja,h titokban az összes tag meleg, csak nem hozzák nyilvánosságra, mert akkor nem lenne annyi női rajongó. Amúgy pedig már többször kiderült, h az az igazi homokos, aki másokat gyanúsít, hogy elterelje magáról a figyelmet. Egy normális hetero férfi nem foglalkozik azzal, hogy ki meleg meg ki nem, mert ő a csajokat figyeli, nem a pasikat:)
2012. nov. 22. 16:31
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos legközelebb szóba hoznám, hogy mennyire bántóan viselkedtek. Az őszinte bocsánatkérést elfogadnám tőlük, de biztos, hogy nehezen tudnám elfelejteni. Aki meg még csak bocsánatot sem kérne, hanem még tovább fokozná, azt nem tartanám a barátomnak.
2012. nov. 22. 16:43
 20/27 anonim ***** válasza:
93%

"Ettől még ugyan nem b*zi de elég nagy szégyen a foglalkozása férfi létére. Én se hagytam volna szó nélkül."

Ez mekkora!!!:))))

Te nem vagy normális előző!

Tudod, hogy mekkora fizikai munka van egy táncos produkciója mögött?

2012. nov. 22. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!