Szeretitek ölelgetni a barátaitokat, családtagjaitokat? Vagy csak nekem olyan megnyugtató érzés?
Én szeretem, csak olyan ritkán van erre lehetőség :(
Az ölelés nagyon jó. Terápiáknál is használják. Erősíti az immunrendszert, mert olyan megnyugtató, boldogsághormont szabadít fel stb. Engem is megölelhetne már valaki?(:( Nem ölelnél meg? :D
Nekem nincs kit ölelgetnem. :-(
Csak a kutyámat és a plüss állataimat.
Csak a páromat. De azt nagyon!!!!
23/N
Én apumat volt hogy csak úgy megölelgettem és olyan jó volt :) Csak ő már sajnos meghalt...
Néha van hogy a nagyimat szoktam ha rámjön, de ő nincs hozzászokva és mindig olyan furán fogadja. De amúgy nem vagyok ölelgető típus. Pár napja találkoztam egy volt osztálytársammal akivel nagyon jóban voltunk anno, és meglepődtem mert kifejezetten jó érzés volt megölelni...Pedig nem szoktam, de valahogy késztetést éreztem. Fura volt magamhoz képest :D
én kifejezetten érintés fóbiás nevelést kaptam, így a családom, barátaim körében hihetetlenül frusztrál, ha megölelnek, még azt se szeretem, ha puszi közben átkarolnak, vagy ha túl közel jönnek a személyes szférámba :)
szerencsére a párkapcsolatomban ez nem nyilvánul meg. ja, és a kutyám is szeretem ölelgetni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!