Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok, ha elhívnáto...

Ti mit szólnátok, ha elhívnátok a barátaitokat magatokhoz és ők le "homokosoznák" a párotokat?

Figyelt kérdés

Tavaly kezdtem ismét az egyetemet, hogy valami egészen másból is legyen diplomám, mint amivel eddig foglalkoztam, egyetemi csoporttársaimmal baráti viszonyt alakítottam ki, sokat vagyunk együtt, bár én már nem nagyon bulizom velük, 18 éves korom óta bőven kiszórakoztam magam, inkább a szolidabb programok érdekelnek. Összeülünk borozni, vagy akármi, legutóbb meghívtam magunkhoz Őket. A barátommal együtt élek, közös otthonunk van. Bár nem nagyon ér rá, mert táncos, sokat próbál, mégis mondtam neki, hogy azon az estén nyugodtan tartson velünk, ismerje meg őket. Ez így is történt, jól éreztük magunkat, a fiúk azonban elkezdték faggatni a páromat, hogy mit csinál, mondta, hogy klasszikus balettet is tanít, erre összenéztek és furán kezdtek viccelődni. Mindegy, utána semmi nem történt, hazamentek, elbúcsúztunk. Később viszont megtudtam az egyik lánytól, hogy a fiúk szerint a barátom titkon meleg, mert túl hiúnak és visszafogottnak tűnik, biztos homokos és nem sokáig fog tartani a kapcsolatunk, illetve az is fura, hogy 24 évesen már így összekötöttük az életünket.

Nekem ez bevallom, rosszul esett, mert meghívtam őket, készítettem különféle ételeket, koktélt, örömmel készültem az estére, nem gondoltam, hogy ha elmennek, kibeszélik az életünket. Ráadásul tavaly óta nagyon jó társaság alakult ki,sok mindent csináltunk együtt. Ti hogy reagálnátok ilyen helyzetben?

2012. nov. 22. 15:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
89%

19.

ha gáz férfi táncosnak lenni, akkor a nők szerinted kikkel táncoljanak, fabábúkkal?

2012. nov. 22. 16:46
 22/27 anonim ***** válasza:
18. rákérdezhetek, Antifittness Club? :)))
2012. nov. 22. 16:51
 23/27 A kérdező kommentje:
19-es, jót röhögtem, köszi:) Majd megemlítem neki este, hogy figyu édes, tudom, hogy a 27 évedből 22-t tánccal töltöttél, de elég ciki vagy, most már abba hagyhatnád.
2012. nov. 22. 16:57
 24/27 anonim ***** válasza:
88%

16:40

"Ettől még ugyan nem b*zi de elég nagy szégyen a foglalkozása férfi létére. Én se hagytam volna szó nélkül."

Neked az az igazi férfi, aki 15 év alatt végezte el a 8 általánost,

és esténként kiveri a fogaidat?!!

2012. nov. 22. 18:21
 25/27 anonim ***** válasza:
Többet nem hívnám őket.Úgy látszik,ők nem a te társaságod.Az meg hogy leb.zizták,nálam olyan szinten kiverné a biztosítékot,hogy többet hozzájuk sem szólnék.Ezek nem barátok.
2012. nov. 22. 23:26
 26/27 anonim ***** válasza:

Az ilyenek nem barátok!!! Még ha az is lenne, mi a bánat közük lenne hozzá??? Ahhoz, hogy nők táncolhassanak, kellenek férfi táncosok is. Igen sok erőfeszítés áll egy egy fellépés mögött, úgyhogy befoghatják a szájukat egész nyugodtan. Ennyi idős létükre igencsak korlátolt gondolkodásúak...

A férjem népzenész, mikor szóba kerül, akkor is kerekednek a szemek. :) Sőt, néztek már minket apja-lányának is, pedig 1 év köztünk a korkülönbség. Ő akkor 22 éves volt, én meg kismama. :) Ezt csak arra írtam, hogy 24 évesen fura szerintük, hogy együtt laktok. Én most töltöttem a 24-et, a lányunk 14 hós. :) Erre mit mondanának? Giga fura?

2012. nov. 23. 00:45
 27/27 anonim ***** válasza:
0%

"Neked az az igazi férfi, aki 15 év alatt végezte el a 8 általánost,

és esténként kiveri a fogaidat?!!"

Én férfi vagyok nyilván ti nők az oldalon mindenfélét mondtok csak a valóságot nem. Egy balett táncos nem férfi az biztos vagy valami gond van nála.

2012. nov. 23. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!