Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Magatokhoz vennétek a tesoitok...

Magatokhoz vennétek a tesoitokat? Annyira nehéz :/

Figyelt kérdés

Anyu már nem birja se fizikailag se anyagilag. Húgom 9,5 éves. Mivel anya nem foglalkozik vele így a faluba csavarog, kipróbálta a cigit, visszabeszél, csúnyán beszél..Öcsém 4,5 éves értelmi fogyatékos. Fejlesztésekre kell hordani.

Apu 2 éve meghalt. Nagyszülök külföldön laknak.

A legidősebb bátyám nem vállalja, mert ott van már 3 gyerek. A középső bátyám nem fogja öcsit fejlesztésre hordani, sogornő megmondta. A legkisebb bátyám félig még otthon lakik.

Én a párommal élek 1 éve saját házunk van. Mindketten otthon dolgozunk. A havi bevételünk kb. netto 230.000.

Páromnak mondtam mi lenne ha nálunk lennének a gyerekek. Először azt mondta nevelőszük lehet jobbak lennének. Megemlítettem anyának én voltam a rossz, meg hogyan nézem ki belőle hogy odaadja a gyerekeit valami drogosoknak..Most azt mondja estére hogy megerölteti magát és kibirja. De nem szeretném ha szenvedne.

Ti mit tennétek? Anyánál hosszu távon nem lenne jó helyük. Én pedig nem akarom szétszakitani őket.

Annyira nehéz. :/ Azt mondta anya ha nálunk lesznek jövő szeptemberben jöhetnek.

19L

2017. júl. 4. 21:36
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igy működik... nem lehet csak úgy lepasszolni a gyerekeket mert "nehéz"
2017. júl. 4. 21:40
 2/55 A kérdező kommentje:
Ezt magyarázd el anyámnak..
2017. júl. 4. 21:43
 3/55 anonim válasza:
30%
Hatan vagytok testvérek? És ebből négy nagykorú, és ebből csak egy fogadná be a saját testvéreit? Ilywn undorítóságot! Ha az anyám nem bírná (gondolom idősebb) akkor befogadnám a SAJÁT TESTVÉREIMET!!!
2017. júl. 4. 21:44
 4/55 A kérdező kommentje:

Még a legkisebb bátyám befogadná őket ha külön lakna meg ő olyan bulizós még..

Mi mondtuk anyának ne szüljön 40 évesen mert húgomat is alig birta..Hát meg lett az eredménye..

2017. júl. 4. 21:48
 5/55 anonim ***** válasza:
97%
Magyarán az anyjuk elbaszta.. és a tizenéves gyerekeire hárítaná a következményeit. Az anyuka meg jó lenne ha a fejéhez kapna, és maga intézné normálisan a dolgokat, mert ha nem teszi, majd a gyámügy fogja. És az nem biztos hogy valamelyik tesóra sózza akiknek még maguknak sem rendezett az életük,, csak mert anyuci beleunt hogy anya legyen.
2017. júl. 4. 21:51
 6/55 A kérdező kommentje:
Gyámügy itt nem működik :/
2017. júl. 4. 21:53
 7/55 anonim ***** válasza:
99%
A gyámügy mindenütt működik. Anyátok meg nem lökheti oda a gyerekét ahogy kedve szottyan.
2017. júl. 4. 21:58
 8/55 anonim ***** válasza:
87%

igen, magamhoz venném a tesóimat, DE nagyon vigyázz, nehogy a kapcsolatod rámenjen erre!!! beszéld át ezt sokszor a pároddal. anyád pedig anyagilag támogasson titeket, ha törik ha szakad. teremtse elő a pénzt!! szuper tesó vagy!!!!!!!!!

25 nő

2017. júl. 4. 22:07
 9/55 anonim ***** válasza:
100%

" Gyámügy itt nem működik :/"

Már miért nem?

Csak úgy nem mehetnek a tesóid hozzád lakni. Hivatalosan lehet csak megváltoztatni a gyerekek felügyeleti jogát, ami pillanatnyilag az édesanyádé.

2017. júl. 4. 22:11
 10/55 anonim ***** válasza:
86%

Én 22 éves vagyok, van gyermekem.

Lehetek rossz mindenki szemében, de 19 évesen nem gyereket kell nevelned. Hiába a testvéreid, egyszer vagy fiatal. Ha most magadhoz veszed őket, az nagyon nagy felelősség. Szerintem egy fiatalfelnőttnek nem erre van szüksége.

2017. júl. 4. 22:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!