Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek ez nem szemét...

Szerintetek ez nem szemét viselkedés?

Figyelt kérdés

A bátyám barátnőjéről van szó.

Minden második hétvégét meg sokszor hétköznap is itt van nálunk.

Amúgy is egy idegesítő személy, de még réá is tetéz.

Nem állunk olyan fényesen anyagilag, ő meg igen.

Ilyen hétvégi alkalmakkal elmennek a bátyámmal vásárolni maguknak éddességet, nassolnivalót. Plusz vagy elmennek étterembe vacsorázni vagy rendelnek haza maguknak kaját a legdrágább étteremből és azt eszik miközbe mi éppen paprikás krumplit.

2015. dec. 4. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:
utolsó, ha nekem elégtelen, akkor neked is. Ugyanis minden második hétvégén, és sokszor hétköznap is... tehát ez kijön kb heti három napra. Amiért már illene fizetnie valamit, ha már annyi jólneveltség nem szorult belé, hogy néha hozzávágjon a vendéglátóihoz egy zacskó chipset vagy bonbont.
2015. dec. 6. 09:21
 82/84 anonim ***** válasza:
egyébként meg sehol se írtam hogy ott lakik. Szövegértésből hatalmas karó neked is:-)
2015. dec. 6. 09:22
 83/84 anonim ***** válasza:

Nem értem az egész hisztit,de akkor elmondanám,mit tennék a bnő helyében:

Ha félig-meddig ott lakok,minimum,hogy kommunikálnék az összes családtaggal. Megegyeznék anyóssal,h minden másnap-negyednap(ott tartózkodás idejétől függően)én főzök.

2015. dec. 6. 12:04
 84/84 anonim válasza:
Nem olvastam még végig az összes kommentet, de az én régi történetemben ez úgy esett meg, hogy rendszeresen elmentek a kajáláson felül vásárolni, a legújabb divat szerint, és a legmárkásabb cuccokat beszerezte, és utána mondva csinált ürügyekkel be-bejött a szobánkba, miközben épp az új ruháit próbálgatta, szóval ment a "divatbemutató".. :D Engem ez irritált a legjobban... :) Nem kell foglalkozni vele, mert ettől is Te érzed magad kevesebbnek.
2015. dec. 7. 16:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!