Szerintetek ez nem szemét viselkedés?
A bátyám barátnőjéről van szó.
Minden második hétvégét meg sokszor hétköznap is itt van nálunk.
Amúgy is egy idegesítő személy, de még réá is tetéz.
Nem állunk olyan fényesen anyagilag, ő meg igen.
Ilyen hétvégi alkalmakkal elmennek a bátyámmal vásárolni maguknak éddességet, nassolnivalót. Plusz vagy elmennek étterembe vacsorázni vagy rendelnek haza maguknak kaját a legdrágább étteremből és azt eszik miközbe mi éppen paprikás krumplit.
Nem fizetni, de pl. ha a barátnőm édesanyja ebédet főzött és ott ettem, akkor vittem neki egy desszertet.
Szerintem ha vendégségben vagy, akkor illik vinni valamit vagy valamilyen módon viszonozni.
Egyáltalán nem normális, hogy a lány odajár folyatni a vizet, miközben látja, hogy szrul élnek.
Én is fel lennék háborodva a szülők helyében.
Attól mert él van nem fürdünk többet és nem engedjük a meleg vizet.
És igen azóta több lett, mert folyamatosan úra engedik a kádat melegvízzel. Anyu már beszélt bátyámmal emiatt, hogy fogják vissza magukat de nem érdekli.
Bátyám 19 éves a barátnője is, és nem dolgozik a bátyám. Én járok el hétvégén diákmnkázni ha van.
utolsó, ezt nagyon sarkosra vetted.
nem "oda jár".
néha ott van.
nem azért van ott, h folyassa a vizet.
nem hiszem, h minden alkalommal meg is fürdik, ha ott van, max ha hétvégén ott alszik.
az ilyenért normális családban senkinek nem lenne pofája pénzt kérni.
ha több pénze van, akkor valószínüleg otthon jobb körülményei vannak a csajnak, szóval nem azért jár a barátjához, hogy végre melegvízben tudjon fürdeni.
a kérdezőék meg nem éheznek, nem kell ennyire túldramatizálni a helyzetet.
péntektől hétfőig itt van. nem is kérne el anya pénzt mert nem ilyen, de akkor sins arra pénze hogy 2 köbméter vizet elpacsálajnak egy fürdés alkalmával.
nem éhezünk, de havi 110 ezer ftból élünk meg.
A válaszolók egy része is nagyon gáz (ilyent leírni, hogy "hidjétek el"?), fizesse a lány a rezsit, csak mert minden második hétvégén ott alszik? Aki ezt írja, az egész biztosan 12 éven aluli. Értelmi szinten biztosan.
A kérdés is gáz: a napi bevásárlásokat ne fizesse a lány? Miért kéne körbekínálnia mindenkit a rágcsálnivalóval? És miért zavar, hogy egy asztalnál ül veletek? Ha a szobában ennék meg a rendelt kaját, akkor meg azon menne a hiszti, hogy félrevonulnak? a 17 éveddel ezzel a hozzáállással még nagyon gyerek vagy.
azért mert van egy illem, hogy ha tudom hogy akiknél vagyok nem engedhetik meg maguknak az ilyen dolgokat ne vágom az arcukba, hogy mi bezzeg ezt esszük.
és illik körbe kínálni. ha anya süt néha napján sütit ő is megkínálja őt.
egyre gázabb vagy.
2 köbméter víz egy fürdés alkalmával???? van fogalmad róla, hogy ez mekkora mennyiség? anyám....
már meg minden hétköznap ott alszik??? érdekes.......
a kérdésben még minden MÁSODIK hétvége, és néha hétköznap.........
kamukirály vagy.
nagyon sok kérdező így jár ezen az oldalon, hogy nem azt kapja válaszként, amit vár, és úgy alakítja a dolgokat, hogy ő jöjjön ki jól belőle, csak így sokszor teljesen az ellenkezőjét írja le, mint amit a kérdésben írt.
ennyire hülyének nézel itt mindenkit? hazudozol azért, hogy mindenki őket fikázza és neked adjon igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!