Egyeseknek miért szúrja a szemét, hogy valaki vegetáriánus?
Én is volt, hogy hónapokig nem ettem húst.
Mindig győzködtek, hogy egyek. Kinevettek.
Magyaráztak, hogy milyen bolond vagyok, mert a hús az fontos az ember számára. Egyszerűen ez szinte mindennel így van. A legtöbb ember úgy érzi az a helyes amit ő csinál, ahogyan ő él. Ezért mindenki más bolond. Az emberek már képesek arra is, ha valakinek pl nincs okos telefonja, akkor azt is kinevetik.
Sajnos ez van. Iskolában meg főleg.
Egyébként nekem legutóbb edzés után szóltak be.
Amikor látták, hogy szója fehérjét iszok. Úgy néztek rám mintha ufó lennék:)
Mert nekik csak a tejsavó ismert. A szója meg méreg, mert azt mondták a tévében.
Mert elhitették velük, hogy szükségünk van állati fehérjére, miközben ennek pont az ellenkezője az igaz. Nemhogy nincs szükségünk rá, hanem egyenesen káros. Most nem ajánlom elolvasásra a Kína-tanulmányt, pedig benne van.
Szóval, akik úgy vélik, hogy szükségünk van húsra (vagy egyéb állati fehérjére), azok még alacsony szinten állnak az inkarnációs fejlődésben.
És a vegetáriánusoknak miért szórja a szemét, ha vki húst eszik?!
Állatgyilkos, stb. pofn kéne vágni némelyiket.
Ja pontosan megválaszolták.
Rosszul látod a kérdést kérdező , itt a vegetariánizmus nem kiváltó ok a bacogatásra hanem egy lehetséges ürügy aminek a címén beleköthetnek a másikba.
Tök mindegy hogy van rajta sapka vagy nincs a lényeg hogy akire rá akarnak szállni arra rászállnak valamilyen található ürügy címén . Ha a vegetáriánus gyerekre nem akarnak rászállni akkor nem fognak .
Minél fiatalabbak a gyerekek annál szemetebbek társadalmilag ,általános iskolában pusztán valakinek a léte ki tudja váltani hogy 5 en rámenjenek és terrorizálják éveken át ,voltál te általános iskolás? :D
sok ember úgy gondolja, hogy amit ő hisz, az igaz, és minden más hülyeség :)
de ez nem csak az étkezéssel kapcsolatban van így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!