Aki mindig elkésik, és ezt tudja is, miért nem képes előbb elindulni? Miért szeret mindenkit akkor is sz**atni? Hogy sz**assam meg az ilyet?
Most olyan emberekről kérdezek, akik kötetlenek! Fiatalok! A haverjaim például! Nem arról, aki 3 műszakban dolgozik gyerek mellett, vagy tanulás mellett melózik!
Olyanok, akik akkor mennek és oda ahova akarnak, a szüleiket se érdekli, ha este 9 re vagy hajnali 1 re érnek haza!
Miért nem képesek időben elindulni???
Direkt sz**atnak mindenki mást?
Mikor van 4-5 fő ember, és Ő jön utójára fél-3/4 óra késéssel!
Mikor tudja, hogy mindig késik. Mikor 5. jére megígéri nekem, hogy legközelebb előbb elindul, nem várattat majd meg!
És mikor már majdnem oda érek, de 5 percet kések, és hívom, hogy 5 percet kések, mire mondja, hogy Ő is mindjárt ott van, megkérdeztem, hogy "hol vagy?" "háááát, izé, most indulok!" és fél óra oda neki az út!!! Ilyenkor pofon tudnám vágni a gyereket! :@
Az ilyen emberek direkt sz**atnak mindenkit? Mikor tudják, hogy késni fognak, mindig de sz*rnak bele a dologba? Nem nekik kell várniuk mi?
Hogy sz**athatnám meg az ilyeneket? Hogy érezzék milyen sz*r dolog fél 3/4 órát várakozni másra?
Az ilyeneket én is pofán tudnám rúgni. Az egyik haverom csinálja hogy általában megbeszélünk valamit és 2 órára a találkozó után felhív hogy elindultunk-e már. -.-"
Mi azt csináljuk hogy rá 1 percet se várunk. Ha nincs ott időben akkor így járt. Jöhet utánunk külön akárhova megyünk. Azóta ismeri az órát.
Ne idegesítsd magad ezen, emelkedj felül ezen a dolgon, és használd ellenük a saját fegyverüket.
Ha velem ezt valaki megcsinálja, az első alkalommal szólok neki, hogy értékelem a pontosságot.
A második alkalommal semmit nem szólok, hiszen azt már próbáltam, és semmire nem mentem vele.
A következő alkalommal ezért ha pl 3-kor akarok vele találkozni, megbeszélem vele, hogy legyen ott fél kettőre.
Akkor talán odaér negyed háromra. Aztán azt a háromnegyed órát vagy megvárja, vagy nem.
A lényeg, hogy egyszerűen kalkuláld bele a szokott késésének a másfélszeresét, hogy véletlenül se te várj rá.
... amúgy azt is csináltam már, amit az első mond.
Direkt úgy beszéltem meg vele, (az állandó késések miatt) hogy találkozunk pl 14:53-perckor.
14:55-kor már nem voltam ott! :)
Aztán 3-kor felhívott, hogy bezzeg, most én kések. Mondom neki nem, már hazafele tartok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!