Te nem utálod azokat, akik ha valami esemény van elsőnek ordítanak/röhögnek fel, és figyelmeztetnek mindenkit? Hogy hívják ezeket?
Amikor van egy társaság. És valaki tegyük fel, elesik az utcán, lépcsőn. Van 1 köztük, aki az elsőnek felröhög/felordít, és elkezdi szajkózni, hogy "Figyeld már mekkorát eset a kis csíra! hahahah! xDDD"
Egyszer láttam ilyet konkrétan, de többször is, de egyszer nagyon ideges és mérges lettem arra a köcsögre, mert szegény csaj elesett, páran vették észre, erre felordít a gyerek, hogy a többi haverja/mások is oda nézzenek, és szegényt lássák feltápászkodni... :@ Legszívesebben oda mentem volna, aztán a gyerek szájába léptem volna!
És szólnak másoknak is, mondjuk egyszer láttam, hogy kiszakadt egy szatyor és kiborult belőle minden, a gyerek látta ezt, oda ért a haverjaihoz, és már nagyon hangon mesélte, hogy
"egy vén banyának kiszakadt a zacskója ott a megállóban! és a haverjai egyből: "hol, melyik? hahaha!"
-"ott, ott van! Hahaha! xDDD"
Hogy hívják ezeket? Milyen embernek?
És te nem utálod őket?
Hogy lehet ezeket "leszerelni"? Szóval, hogy ne terjesszék már a hírt!
Szerencsére ilyen, szellemileg 0 ismerőseim nincsenek.
De szerencsére az ilyen emberek is felnőnek egyszer, és abbahagyják ezt a szokásukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!