Szerintetek ez nem szemét viselkedés?
A bátyám barátnőjéről van szó.
Minden második hétvégét meg sokszor hétköznap is itt van nálunk.
Amúgy is egy idegesítő személy, de még réá is tetéz.
Nem állunk olyan fényesen anyagilag, ő meg igen.
Ilyen hétvégi alkalmakkal elmennek a bátyámmal vásárolni maguknak éddességet, nassolnivalót. Plusz vagy elmennek étterembe vacsorázni vagy rendelnek haza maguknak kaját a legdrágább étteremből és azt eszik miközbe mi éppen paprikás krumplit.
Miért lenne szemétség, hogy rendelnek maguknak kaját?
Azért, mert egy lakásban vagytok?
Csúnya dolog az irigység, de tényleg nem az ő hibája, hogy ti nem álltok jól anyagilag.
Szerinted ilyenkor neki is paprikás krumplit kéne ennie? De miért egye, ha ehet jobbat?
Én sem főzök paprikás krumplit, amikor épp több pénzem van, és megvehetem a drágább dolgokat.
Egyébként meg ha abból enne, akkor tuti az lenne a baj, hogy nem elég, hogy itt fetreng, még a kajátokat is megeszi, pedig nektek is alig jut.
Úgy érzed, hogy ha idősebb leszel, és jól fogsz keresni, akkor minden egyes nap majd eszed az olcsó kajákat, mert mondjuk a lakótársad vagy a szüleid olyat esznek?
Fura is lenne, ha a munkahelyemen én mindig szendvicset ebédelnék, mert van olyan kollegánk, aki azt hoz otthonról, mert így olcsóbb. De ha én megtehetem, hogy rendelek, akkor ne rendeljek, mert ezzel őt kellemetlen helyzetbe hozom?
Nagyon gyerekes a viselkedésed. Az ember azért dolgozik nap mint nap, hogy jobb feltételeket teremtsen magának. Ez lehet kaja, ruha, műszaki cikk, nagyobb lakás, új kocsi, stb.
Majd ha felnősz, megérted. Te sem fogsz csóróként élni, ha több pénzed lesz.
Nem!
1. Lehet,hogy lássa hogy nektek nem megy jól ezért nem vesszi el azt a keveset ami van.
2. Az ő pénze és azt vesz belőle,amit akar.
3. Nem kötelező nektek is vennie.
Ez úgy jönn le,hogy féltékeny vagy mert ők ilyen jót esznek,de ne várd el egy egyszerű barátnőtől,hohy ha rendel magának, majd az egész családnak rendel akinél ott van...
nem vagyok irigy. De milyen már hogy elülünk az asztalhoz, mi esszük a paprikás krumplit ők meg éppen valamilyen marha sültet.
Vagy kiülnek ők is tvzni és eszik a rágcsálnivalójukat és senkitől nem kérdezik meg, hogy kérsz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!