Szerintetek ez nem szemét viselkedés?
A bátyám barátnőjéről van szó.
Minden második hétvégét meg sokszor hétköznap is itt van nálunk.
Amúgy is egy idegesítő személy, de még réá is tetéz.
Nem állunk olyan fényesen anyagilag, ő meg igen.
Ilyen hétvégi alkalmakkal elmennek a bátyámmal vásárolni maguknak éddességet, nassolnivalót. Plusz vagy elmennek étterembe vacsorázni vagy rendelnek haza maguknak kaját a legdrágább étteremből és azt eszik miközbe mi éppen paprikás krumplit.
Vegyen azt amit akar de ne dörögölje az orrunk alá, hogy ők éppen kacsasültet ettek, vagy ne egyen mellettünk az azsatlnál azt.
Nem vagyok irigy, mert azt csinál amit akar, de mindennek van határa.
A bátyámba is csalódtam, hogy ő meg nem veszi észre.
Bocsi de az az irigy aki azt irkálja ide,hogy minek adjanak a kérdezőnek az ételből!
Illemből(!) és jószívűségből én is elvárnám,hogy megkínáljanak legalább az édességből hiszen ott csámcsognak rajta előttem.Én kellemetlenül érezném magam ha pl felbontanék egy tábla csokit és elkezdeném zabálni és mondjuk körülöttem azt a pl 4 embert meg sem kínálnám.Ez igenis paraszt dolog!
Jaj, ne vegyük már készpénznek, amit egy gyerek állít, hogy sosem kínálták meg!
Tuti megkínálták.
De sokszor az ember látja, mit nasizik a másik, mondjuk ha a kollégám megkínál a sütijéből ebédnél, tök jól néz ki, szívesen megenném, de nyilván csak mosolyogva megköszönöm és azt mondom, nem kérek.
Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ez a dolog ennyire egyoldalú, ilyenkor érdemes lenne meghallgatni a nagyokat is, de erre most nincs lehetőség.
Nekem ez egy kisgyerek hisztije.
17 vagyok, nem gyerek.
És továbbra sem kínált meg soha senkit, leül a kanapéra és eszi az éppen aktuális nasiját.
Mi megkérdeztük tesomat( vele élünk) azóta nem dolgozzik és megeszi a kajánkat ha nem kérdezük meg,hogy kér e akkor megsértődik.Beűl a szobánkba tv- t nézni,mert neki nincs csatornája..( este is) eleinte kirándulni is elvittük magunkal mert sajnáltuk.Ez lett a vége..
Szóval..tesodék sokkal okosabbak mint mi voltunk.
Lehet,hogy rossz neked hogy ez van,de jobb mintha a nő ettetné a családodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!