Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek ez nem szemét...

Szerintetek ez nem szemét viselkedés?

Figyelt kérdés

A bátyám barátnőjéről van szó.

Minden második hétvégét meg sokszor hétköznap is itt van nálunk.

Amúgy is egy idegesítő személy, de még réá is tetéz.

Nem állunk olyan fényesen anyagilag, ő meg igen.

Ilyen hétvégi alkalmakkal elmennek a bátyámmal vásárolni maguknak éddességet, nassolnivalót. Plusz vagy elmennek étterembe vacsorázni vagy rendelnek haza maguknak kaját a legdrágább étteremből és azt eszik miközbe mi éppen paprikás krumplit.

2015. dec. 4. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
55%
Akkor most az a bajod, hogy nem kunyerálhatsz?
2015. dec. 4. 18:05
 12/84 anonim ***** válasza:
71%

hogyhogy milyen? hát azt vesznek, amit akarnak, vagy tudnak.

vagy azt várod el, hogy magukon kívül még másik 3 embert is etessenek?

de igen, irigy vagy. irigyled tőlük, ami nekik megvan, neked meg nincs.

13/84 anonim ***** válasza:
44%

Akkor meg egye meg otthol es nálatok rendelje!!

Igen bunkóság nem azert mert rendel hanem azert mert tudván tudja latja hogy mit esztek ha kis emberség lenne benne akkor kozosbe dobna hogy na akkor mivel itt vagyok főzünk közösen es egyuk meg együtt!

De ebben a baytad is hibás! Szólhatna a barátnőjének ha Ennyire inteligens ember akkor menjen el enni eterembe egyedul es utanna Jöjjön ide mert nekem kelemetlen....de láthatod a bátyád is ilyen tapló mint a barátnője hisz nem figyelmezteti!

Nem hogy nem szep de illetlen dolog is!!

14/84 anonim ***** válasza:
52%
10: kérdező: de az vagy, akárhogy is cifrázod.
2015. dec. 4. 18:06
 15/84 A kérdező kommentje:
Akkor legalább üljenek be azsobába megenni de ne a közös asztalhoz ahol mindenki csak ezt tudja enni. Anyának is nagyon rosszul esik, hogy az ő főztjéből nem eszik és az orrunk alá tolja a másik kaját.
2015. dec. 4. 18:08
 16/84 anonim ***** válasza:
53%
Olyanok vagytok, mint a kutyák, kinézitek a másik szájából a kaját. Igen, egyenek külön. Nagyon felnőttes megoldás.
2015. dec. 4. 18:12
 17/84 anonim ***** válasza:
81%

Ez nem irigység. Mi ha a párommal mást akarunk enni, mondjuk egy harcsapaprikást túrós csuszával, akkor elmegyünk szépen egy vendéglőbe és ott megesszük. Akárhányszor, ha otthonra mondjuk egy pizzát rendeltünk, akkor családit kértünk, hogy mindenkinek jusson. Mert igenis bunkóság, amit művelnek. Eszem megáll, hogy egyes emberek szerint ez jól van így, hogy ez nem sértő és nem bunkóság.

Ha pedig társaságban felbontok egy zacskó gumicukrot például, akkor ILLIK körbekínálni. Aki szerint ez nem így van, az neveletlen.

Ha vesznek maguknak és nem akarják megosztani, akkor ne is pakolják ki, vigyék be a szobába és nassoljanak ott filmezés közben.

Nem a kérdező az irigy, hanem az, aki nem képes adni jószívvel a másiknak.

2015. dec. 4. 18:12
 18/84 anonim ***** válasza:
66%
Anyudnak nem az esik rosszul ,hogy rendel hanem , hogy nem eszik amit ő főzz..Meg elég kellemetlen hidjétek el ha egy asztalnál esztek és ő direkt rendel magának kaját mert fujj milyen már az olcsó kaja .Nekem van pénzem de pl marha , birka , vad húst nem eszek meg amik elvileg a drágább kategória.. Meg Igen bunkóság az ha társaságba eszel chipset meg rágcsát és nem kínálod meg azokat az embereket akikkel együtt vagy vagyis nekem ez tanította anyukám. És osztályba hiába voltunkpl 30 mindig meg kínáltam mindenkit a nassimmal
2015. dec. 4. 18:15
 19/84 anonim ***** válasza:
48%
Azt vesz amit akar örülj neki hogy a báttyádnak ilyem nő akadt. De mondjuk illene meg kérdezni hogy kértek-e belőle stb.
2015. dec. 4. 18:15
 20/84 anonim ***** válasza:
54%

Szinte biztos vagyok benne, hogy az elején megkínálták anyukádat is meg téged is, vagy csipegettél, vagy nem mertél, anyukád meg kedvesen visszautasította.

Nyilván azt mondhatta, hogy ő főzött, azt is meg kell enni, ne menjen kárba.

Sőt, szerintem megkérdezték már azt is, hogy nem baj-e ha kiülnek ők is más kajával, és ilyenkor nem illik nemet mondani.

Ne állítsd, hogy sosem kínáltak meg vagy sosem kérdeztek ilyesmit, mert nem vagy minden másodpercben se mellettük, se anyukád mellett.

És ha anyukád illedelmesen visszautasította a marhasültet, akkor már ne is haragudj, de mit kéne tenniük?

Néma gyereknek anyja se érti a szavát.

Ne itt fröcsögj, hanem mondd meg nekik, hogy ez neked rosszul esik.

Hidd el, legközelebb nem oda rendelnek, vagy nem ülnek ki hozzátok.

Hanem felveszik a kabátot, és elmennek egy étterembe vagy egy gyros-oshoz. Attól te még ugyanazt eszed otthon.

Szerintem nem velük van a baj, hanem veled.

2015. dec. 4. 18:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!