Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek ez nem szemét...

Szerintetek ez nem szemét viselkedés?

Figyelt kérdés

A bátyám barátnőjéről van szó.

Minden második hétvégét meg sokszor hétköznap is itt van nálunk.

Amúgy is egy idegesítő személy, de még réá is tetéz.

Nem állunk olyan fényesen anyagilag, ő meg igen.

Ilyen hétvégi alkalmakkal elmennek a bátyámmal vásárolni maguknak éddességet, nassolnivalót. Plusz vagy elmennek étterembe vacsorázni vagy rendelnek haza maguknak kaját a legdrágább étteremből és azt eszik miközbe mi éppen paprikás krumplit.

2015. dec. 4. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
21%
59: nem erről van szó, olvasd el.
2015. dec. 4. 20:20
 62/84 A kérdező kommentje:

mikor van diákmunka akkor megyek, de azt a pénzt odaadom anyukámnak és nem csokira meg pizzára költöm.

Amúgy meg leírtam, hogy ha a szobájukba eszik meg nem érdekel, mint ahogy ha étterembe mennének sem érdekelne, de ahogy hazajönnek elkezdi mesélni, hogy milyen jókat ettek. Mi meg anyuval csak nézünk.

De komolyan ez a természetes, hogy valamit kibontok akkor nem kínálom meg azt aki mellettem ül és a csaláshoz akar tartozni?

Én örülök a bátyám boldogságának, de ezt nem tudom jó képpel nézni.

2015. dec. 4. 20:20
 63/84 anonim ***** válasza:
72%

A tesód és a barátnője igenis illetlenül, sőt bunkón viselkedik és nem is elsősorban téged bántanak meg vele, hanem anyukátokat.

Neki aztán tényleg sz@r és megalázó lehet, amit tesódék művelnek.

2015. dec. 4. 20:22
 64/84 anonim ***** válasza:
50%

"oké akkor a 2 köbméter vízzel túloztam, de minimum 1szer mindig újra töltik a kádat. "

Nem foglalnék állást, mert eléggé sok az ellentmondás,

viszont halkan megjegyezném, hogy ha ketten vannak a kádban, akkor sokkal kevesebb víz fér bele, mint amikor pl. te áztatod magad ott egyedül...

2015. dec. 4. 20:27
 65/84 anonim ***** válasza:
65%

mik ezek a válaszok emberek? :D

nézzetek már magatokba, eszem megáll...

ennyi frusztrált és megrökönyödött demagóg választ komolyan mondom, szánalom a köbön :"D

a csávó barátnője látszólag egy tapintatlan ta*hó paraszt csaj.

most nem fogom leírni miért, mert a kérdező már leírta.

nem kínálnak meg senkit?

nem esznek a "befogadójuk" főztjéből, hanem inkább rendelnek éttermi kaját és megtisztelve a házigazdájukat az orra előtt fogyasztják el?

mi ez ha nem tapintatlan bunkóság?

ezerszer megfogadtam már, hogy nem akadok ki az ide válaszolgatók beböfögésein, és nem húzom fel magam, mennyire végtelen ostobaság terjeng ebben a témakörben, de most még is sikerült....:D

2015. dec. 4. 20:28
 66/84 anonim ***** válasza:
69%

az meg a másik, hogy kiemeltek egy kontextust a kérdező kommentjeiből, és azon csámcsogtok?

istenem :D

meg menjen dolgozni 17 évesen, hogy vehessen magának marhabélszínt meg pizzát?

mik ezek a válaszok emberek?

2015. dec. 4. 20:31
 67/84 anonim ***** válasza:
67%

57-es, a lány azt csinál, amit akar - otthon, azokon a kereteken belül, amit megengednek neki. Vendégségben pedig alkalmazkodik a házigazdákhoz. A szintén otthon lakó fiú is azokon a kereteken belül mozoghat, amit a szülei megszabnak. Ha számít a vízdíj, és megkérik rá, hogy ne pacsáljon el a barátnőjével fél bojlernyi meleg vizet, akkor NEM pacsál el, ha a barátnője bunkón viselkedik, akkor szól neki, hogy fejezze be, nemhogy még betársul mellé.

A saját fizetéséből, az abból fenntartott lakásban majd azt csinál, amit akar, ez ennyire egyszerű.

2015. dec. 4. 20:37
 68/84 anonim ***** válasza:
33%

Én azt érzem, hogy bármit tenne a lány, akkor is utálnák.

Ha az "anyu főztjét" enné, akkor meg az lenne a bajuk, hogy miért rajtuk élősködik. Ha fizet érte akkor megint az hogy nem kell nekik "alamizsna".

2015. dec. 4. 20:51
 69/84 anonim ***** válasza:
27%
ugye feltűnt mindenkinek, hogy a csaj, mindezt a báttyal nagy egyetértésben a szülők orra előtt teszi?? a bátty aki otthon lakik mindig.... szal kedves kérdező... ne a csajra fujj.. a tesód nem lehet semmi, ha nem sorult benne jómodor, és így viselkedik otthon. Tudod ő vitte haza ezt a nőt, és nagy egyetértésben eszi a bélszint a paprikás krumplitok mellett... És te a csajra fújsz?? amikor tesód eleve úgy látszik messze van a jómodortól? inkább tegyetek a saját családotokban rendet. Akkor a csaj vagy megmarad, vagy otthagyja, mert nem kell neki jólnevelt pasi... de ugye ezt jelenleg nem lehet elmondani, hogy a tisztelt bátty a saját otthonában jólnevelten viselkedne....
2015. dec. 4. 21:21
 70/84 anonim ***** válasza:
41%

Még a kajához: akkor sem nézem a másik tányérját, ha ugyanazt eszi, mint én.

Mellesleg nálunk az volt a szokás, hogy mindenki a saját nasijáról gondoskodik. Felnőtt emberként el tudom dönteni, hogy van egy tábla csokim, és azt mind akarom. Ez nem önzőség, mert nem mástól veszem el. Ha valaki felnőtt, és nasikát akar, vegyen magának. Soha életemben nem fogadtam el senkitől egy szem mogyorót sem, mert az az övé. Ha kell nekem, szerzek. Ha mindenkié, kiöntöm egy tálba, és lerakom az asztalra.

Nehogy már ha kibontok egy Túró Rudit, akkor azt nézzem, ki hallotta, és ki jön oda pitizni.

2015. dec. 4. 21:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!