Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek ez nem szemét...

Szerintetek ez nem szemét viselkedés?

Figyelt kérdés

A bátyám barátnőjéről van szó.

Minden második hétvégét meg sokszor hétköznap is itt van nálunk.

Amúgy is egy idegesítő személy, de még réá is tetéz.

Nem állunk olyan fényesen anyagilag, ő meg igen.

Ilyen hétvégi alkalmakkal elmennek a bátyámmal vásárolni maguknak éddességet, nassolnivalót. Plusz vagy elmennek étterembe vacsorázni vagy rendelnek haza maguknak kaját a legdrágább étteremből és azt eszik miközbe mi éppen paprikás krumplit.

2015. dec. 4. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
52%
Tesodal beszélgesetek el!!!
2015. dec. 4. 21:52
 72/84 anonim ***** válasza:
10%
Ha étterembe mennek, az a baj, ha otthon esznek, az a baj. Irigy vagy.
2015. dec. 5. 11:13
 73/84 anonim ***** válasza:
47%

69 es vagyok--- vicces, hogy már 15% nál járok :) :)

szóval mégegyszer... komolyan, a tesó full jólnevelt pasi, de jött a gonoszt csaj, aki mindent áthágva szivatgatja a családot?? Elég fura... lehet zsarol titeket valamivel, vagy a tesót? :P

2015. dec. 5. 12:33
 74/84 anonim ***** válasza:
61%

Itt valaki azt írja, hogy a kérdező irigy a bátyja "külön életére". Hol van külön élete? Nem dolgozik, a csaj meg a szülei tartják el. Erről is elbeszélgetnék a szülők helyében. A csajról már leírtam a véleményem.

Szerintem a kérdezőnek teljesen igaza van, ha gáznak tartja az egészet, lehet rontani tovább a százalékomat.

2015. dec. 5. 13:18
 75/84 anonim ***** válasza:
24%

Továbbra is tartom, hogy a kérdező részéről ez csak hiszti. "Csokit eszik, és nekem nem ad, bruhuhú".

Most komolyan végig kéne kínálnia az egész családot egy 10 dekás csipszből? Vagy vegyen az egész családnak? És ugyan miért?

2015. dec. 5. 13:49
 76/84 anonim ***** válasza:
64%
oké nem kell, de akkor ne várjon el se fürdővizet, se egy pohár vizet ha megszomjazna. Mert amilyen a mosdó olyan a törölköző ugyebár.
2015. dec. 5. 14:00
 77/84 anonim válasza:
44%

Jót nevettem ezen az egészen. Ha anyukádat zavarná, akkor már szólt volna. Nyilván azért ülnek az asztalnál, mert ott kell enni. Ha jól megéltek, akkor meg tudtok magatoknak chicpset, meg csokit venni.

20L

2015. dec. 5. 14:40
 78/84 anonim ***** válasza:
29%
76-os, szerinted be kéne szállnia a lánynak a rezsibe, csaqk mert havonta négy napot ott alszik?
2015. dec. 5. 22:02
 79/84 anonim ***** válasza:
34%
igen bele kéne, ha már arra nincs esze hogy megkínálja azokat akiknél mereszti a fenekét heti három napon keresztül. Ha ő bunkó,én is az lennék vele. Arra nem képes hogy megkínáljon? jó, de akkor mindent felszámolnék neki. Ha futja neki éttermi kajára, nem hiszem hogy heti egy ezresbe belehalna. Persze ha normálisan viszonyulna hozzám, akkor én is másképp állnék hozzá, és eszembe se jutna pénzt kérni.
2015. dec. 5. 22:15
 80/84 anonim ***** válasza:
0%
Előttem szóló, olvasásból elégtelen! A lány nem a kérdezőnél lakik, hanem minden második héten ott van! Persze egyszerűbb köpködni, mi?
2015. dec. 5. 22:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!