A húgom egy képzelt világban él! Mi ez? Mit lehet tenni?
Pszichológus mi, onnan csak egy lépés, hogy telitömjék "kedélyjavító" kutyaszarral, amitől jobb biztos nem lesz.Manapság ez a bevett szokás, mert ez a legegyszerűbb az orvos és a szülők részéről is:nem tudunk mit kezdeni a gyerekkel?Adjunk neki dilibogyót!...Ahelyett, hogy venné a fáradtságot a delikvens és kezdettől fogva úgy istenigazából megbeszélné a napi dolgokat a gyerekével.Igaz, ez kicsit tovább tart, mint beletukmálni a gyógyszert, vagy havi egyszer elvinni a dilidokihoz.
Ez a mai felnőtt társadalomra nézve szégyen.
Engem is küldettek már anyámmal pszichológushoz ovis koromban, mert sötét színekkel rajzoltam, gondolták biztos depressziós vagyok, plusz ellenem szólt az is, hogy ebéd után képtelen voltam aludni.Kevés volt az alvásigényem, ez van, úgy látszik, nem szalag gyártmány vagyok, van egyéniségem, bocsánat!Persze a pszichológus semmi bajomat nem találta.Később megszerettem élénk színekkel is rajzolni, rajztehetségem pedig mindig kiváló volt.
Művészies lélek vagyok én is és mindig jobban elvoltam magamban, mint nagy társaságban.
Szerintem azokkal van valami baj, akik nem tudják elfogadni az emberek közötti különbségeket.Az egyéniséget pedig különcködésnek titulálják.Sajnos ez az oktatás hibája is, hogy egy skatulyába akarnak szorítani 100 gyereket.
Birkagyár...
Mennyire aranyos kislany... De orulnek J egy ilyen testvernek. Azert gyuri ossze a rajzait, mert zarkozott, nem akarja, hogy lassatok mit rajzol. Meglehet, ugy erzi nem ertenetek meg, miert rajzol novenyeket. Regen en is vonzodtam a novenyekhez, de nem ennyire, mint o. Az allatokat viszont imadtam akkor is :-)
Vigyetek el neha legalabb egy erdobe setalni. Nagy elmeny lenne neki. Egy elvont, almodozo kis muveszlelek. :-)
Szerintem nem zseni a kislány, de a művészi érzékét lehet tovább fejleszteni.
A stílusán meg csiszolni kell, mert anyucival elég bunkó volt a párbeszédben.
"De a fiúk eszébe se jutnának"
Könyörgöm egy 12 éves lánynak miért kéne pasiznia.
Azzal még rá ér 5 év múlva is.
Egyébként általában akik nem tudnak beilleszkedni v krízis éri őket védekezésképp teremtenek maguknak egy saját világot saját szabályokkal. Mert ott az lehet aki csak akar, ha ez érthetőbb a videojátékok ugyanígy működnek. Ez egyfajta védekezési mechanizmus nálam is ez volt a szüleim válásánál.
Engem elvitek pszichológushoz (szintén 12 éves voltam) mert azt hitték meghibbantam, pedig csak a légkört nem bírtam elviselni.
Talán kérdezd meg a húgodat h miért alkotta ezt a sajátos világot, bár szerintem azért mert az iskolába szívatják.
A rossz hír az h gúnyolódás és megalázás hatására csak még jobban bele menekül és sokkal nehezebb kiszedni onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!