Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy a mai világban már ez a vízválasztó egy házasságban, kapcsolatban?
Itt is sok ilyet olvasok, meg a környezetemben is tapasztalom, hogy hosszú, talán ritkábban rövidebb párkapcsolatoknál lassan az lesz a vízválasztó, hogy akkor a hármas szexet hogy, mikor, milyen neművel ejtsék meg, és hogy ez vajon hogy fogja befolyásolni a kapcsolatukat.
Számomra ez döbbenet, hogy ez a hülyeség ennyire begyűrűzött a hétköznapokba, és már ezen múlik, illetve ennek a kipróbálásán, hogy mennyire erős egy kapcsolat meg ilyenek.
Szerencsére nálunk és a tágabb ismerősi körömben sem hallottam ilyenről. A nagyvilágból már természetesen igen. Nekem az a véleményem, hogy ez már a két ember elhidegülése egymástól, boldogtalanságuk, amit fel akarnak "dobni" valami plusszal (hozzáteszem, mi sem vagyunk ellene annak a férjemmel, hogy föl kell néha dobni az együttléteket, de a gyertyafény, egy új fehérnemű, egy kis szerepjáték, ...stb. tökéletesen megteszi ezeket).
A fölöttem szóló rövid és tömör válasza egyébként jellemzi az egészet..."Szánalmas"
Szerintem még vagyunk egy jó páran, akik a normális értékrendeket képviseljük és így vagyunk 100%-osan boldogok!
Ha azért elhagyna a párom, mert nem próbáltuk ki a 3as szexet.... segítenék neki csomagolni.
Amihez csak ketten kellünk, azokat az igényeit megpróbálom kielégíteni.....
Hallani hallottam már ezt, de élőben konkrétan még nem találkoztam ezzel.
A nagyobb részének amúgy csak a szája nagy, a kisebbik meg belebukik.
Erre jó az a sok ostoba videó amit a neten boldog boldogtalan nézhet. Azt hinné az ember, hogy végre, itt lenne a kiváló lehetőség a szexuális kultúra fejlesztésére. Ám erre az embereknek nincs igénye, ezért csak a szart, az extrém hülyeségeket nyalják be. Az összes felnőtt film minősíthetetlen. Pont mint az akciófilmeknél. Mindegy, csak látványos legyen, az se baj ha képtelenség. De végül is nem lesz mindenkiből Bruce Willis, csak mielőtt ez kiderülne, jó sokan hülyét csinálnak magukból.
Azt kell mondjam, hogy nagyon kevés ember érett egy komoly kapcsolatra, és ez többek között ebben is megnyilvánul. Meg van még ezerféle más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!