Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy a mai világban már ez a vízválasztó egy házasságban, kapcsolatban?
Itt is sok ilyet olvasok, meg a környezetemben is tapasztalom, hogy hosszú, talán ritkábban rövidebb párkapcsolatoknál lassan az lesz a vízválasztó, hogy akkor a hármas szexet hogy, mikor, milyen neművel ejtsék meg, és hogy ez vajon hogy fogja befolyásolni a kapcsolatukat.
Számomra ez döbbenet, hogy ez a hülyeség ennyire begyűrűzött a hétköznapokba, és már ezen múlik, illetve ennek a kipróbálásán, hogy mennyire erős egy kapcsolat meg ilyenek.
Szerintem is szánalmas.
Épp az előbb olvastam egy olyan kérdést a szerelem, szex rovatban, hogy együtt vannak 6 vagy 7 éve, és eljutott a kapcsolatuk addig, hogy kipróbálják hármasban. Az ember esze megáll. És nem azért, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat, hanem hogy szintet lépjenek. Szánalom.
Sajnos az én barátnőm is ilyen, húszas évei elején szeretett bulikban csajokkal smárolgatni, meg volt hármas szex is az exével.
Tegnap mondta, hogy nyugodtan szóljak, ha ilyesmit akarok, ő benne van.
Pedig nagyon jól tudja, hogy nincs szükségem ilyesmikre, meg ugyanolyan megcsalás egy csók egy lánnyal, mint egy fiúval szerintem, ergo mi ott megcsalnánk egymást.
Teljesen kiábrándultam belőle, hogy még mindig itt tart 27 évesen.
hát szerintem senkinek nincs hozzá köze, hogy mást mi izgat...
van olyan kapcsolat, amit egy ilyen dolog tönkretesz, de vannak olyanok is, akik nem bánják meg, hogy egyszer kipróbálták. ez csak azon a két emberen múlik akik a kapcsolatban vannak.
valakinél még az anál is hatalmas tabu, valakinél az se jelent semmi extrát. mikor fogják már fel végre az emberek, hogy nem vagyunk egyformák?
Egyáltalán nincs nagy jelentősége, csak a tv és internet nyomja. A kapcsolatok többségében sem anál nincs, sem hármas.
Csak rosszul választottál barátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!