Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy lehet az, hogy a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy a mai világban már ez a vízválasztó egy házasságban, kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Itt is sok ilyet olvasok, meg a környezetemben is tapasztalom, hogy hosszú, talán ritkábban rövidebb párkapcsolatoknál lassan az lesz a vízválasztó, hogy akkor a hármas szexet hogy, mikor, milyen neművel ejtsék meg, és hogy ez vajon hogy fogja befolyásolni a kapcsolatukat.

Számomra ez döbbenet, hogy ez a hülyeség ennyire begyűrűzött a hétköznapokba, és már ezen múlik, illetve ennek a kipróbálásán, hogy mennyire erős egy kapcsolat meg ilyenek.

2013. okt. 17. 15:04
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Szerintem is szánalmas.

Épp az előbb olvastam egy olyan kérdést a szerelem, szex rovatban, hogy együtt vannak 6 vagy 7 éve, és eljutott a kapcsolatuk addig, hogy kipróbálják hármasban. Az ember esze megáll. És nem azért, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat, hanem hogy szintet lépjenek. Szánalom.

Sajnos az én barátnőm is ilyen, húszas évei elején szeretett bulikban csajokkal smárolgatni, meg volt hármas szex is az exével.

Tegnap mondta, hogy nyugodtan szóljak, ha ilyesmit akarok, ő benne van.

Pedig nagyon jól tudja, hogy nincs szükségem ilyesmikre, meg ugyanolyan megcsalás egy csók egy lánnyal, mint egy fiúval szerintem, ergo mi ott megcsalnánk egymást.

Teljesen kiábrándultam belőle, hogy még mindig itt tart 27 évesen.

2013. okt. 17. 15:22
 12/35 A kérdező kommentje:
Azért, mert káros dolognak tartom, és nem fér bele az értékrendembe, továbbá úgy tudom szabad véleménynyilvánítás van, és ez az oldal arra való, hogy kérdezzünk stb.
2013. okt. 17. 15:24
 13/35 anonim ***** válasza:
33%
mert attól érzi magát jól ha másokat lealázhat. ez a nárcisztikus személyiségzavar egyik tünete
2013. okt. 17. 15:32
 14/35 anonim ***** válasza:
83%

hát szerintem senkinek nincs hozzá köze, hogy mást mi izgat...

van olyan kapcsolat, amit egy ilyen dolog tönkretesz, de vannak olyanok is, akik nem bánják meg, hogy egyszer kipróbálták. ez csak azon a két emberen múlik akik a kapcsolatban vannak.

valakinél még az anál is hatalmas tabu, valakinél az se jelent semmi extrát. mikor fogják már fel végre az emberek, hogy nem vagyunk egyformák?

2013. okt. 17. 15:35
 15/35 anonim ***** válasza:
sose
2013. okt. 17. 15:39
 16/35 anonim ***** válasza:
83%
Nekünk nem kellett hozzá 6-7 év. És nem azért tesszük, mert kettesben unalmas a szex. Egyáltalán nem az, hisz ha az lenne, nem is szexelnénk soha egymással, csak ha harmadik fél is van, vagy inkább szakítanánk és keresnénk egy jobb partnert. De mi ezt szeretjük, és néha jó. A partnerválasztásból sosem volt még gondunk. Házasságot nem tervezünk, vízválasztó így nem lehet. Ha a kapcsolat tönkremegy akár ettől, akár mástól, annak meglesz az oka, és nem fogunk kétségbeesni, hogy ismét szingliként éljük az életet.
2013. okt. 17. 15:40
 17/35 anonim ***** válasza:
Én nem tapasztaltam, hogy ennyire nagy jelentősége lenne a hármasnak.
2013. okt. 17. 15:49
 18/35 anonim ***** válasza:
83%

Egyáltalán nincs nagy jelentősége, csak a tv és internet nyomja. A kapcsolatok többségében sem anál nincs, sem hármas.

Csak rosszul választottál barátnőt.

2013. okt. 17. 15:54
 19/35 anonim ***** válasza:
48%
kérdező: jogod van hozzá, de attól még rosszat teszel azzal, ha más életmódját negatív skatulyákba igyekszel gyömöszölni. az a kívánatos, ha az, ha nem tetszik, hogy él a másik, de ő jól van, akkor nem csesszük el a kedvét azzal, hogy szánalmasozzuk és hülyézzék azt ahogy él. önmérséklet és nagyvonalúság.
2013. okt. 17. 16:00
 20/35 anonim ***** válasza:
26%
nem cseszi el a másik kedvét. ő viszont csak így tud jobb kedvre derülni. ez is egyfajta függőség.
2013. okt. 17. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!