Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság után a férfiak bunkók lesznek? És ha gyerek is van a kapcsolatban?
"Házasság után a férfiak bunkók lesznek? "
IGEN!
33/f (házas)
"Összeházasodtam a volt férjemmel."
Ha már másodszor is hozzámentél, akkor valamit tudhat!
(Vagy te nem vagy komplett.)
Nem törvényszerű, hogy házasságkötés után a felek megváltozzanak. Ha valaki elég érett, elég erős egyéniség, van mit gondoljon a világról és tudja, hogy mit akar, egyszóval egy normálisan összerakott ember, akkor azt nem fogja megváltoztatni a házasság. Persze van akit igen, mint a volt férjed is, de szerintem nem kell attól félned, hogy ez újra megtörténik. Egyszerűen csak figyeljetek oda egymásra, vegyétek egymás jelzéseit, mindent szépen természetesen és akkor nem lesz baj.
A gyerekeket pedig mielőbb be kell avatni az alakuló változásba. Ha jóba vagy a fiával, akkor szerintem nem lesz gond. Az a lényeg, hogy dolgozz azért, hogy a gyerekével jóba is maradj, hogy a két gyerek ne sérüljön az új közösségben és egyikőtök se akarja a másik gyerekének pótolni az igazi szülőt. Inkább legyen baráti a viszonyotok, azt jobban el fogja fogadni a kissrác, ha ennyivel fiatalabb vagy az anyukájánál.
"Házasság után a férfiak bunkók lesznek?"
Ilyen kérdést, csak egy "bunkó" nő tesz fel!!
Amúgy zsák a foltját megtalálta most is.
Miért lennének bunkók? Ki ilyen, ki olyan. Mi választjuk magunknak a párunkat, és azt kapjuk, akit választottunk.
Mielőtt összeházasodtok, költözzetek össze. Hogyhogy nem tudja a fia, hogy együtt vagytok, miért kell titkolózni? Gondolom, már jó ideje együtt vagytok, ha már a házasságról van szó.
Nem hiszem, hogy az esetedből általános következtetést lehet levonni.
Az előző férjed nem azért vett el, mert szeret, hanem azért, mert a "papír" egy plusz kötöttség, amivel uralkodhatott rajtad.
A mostani párod azért venne el, mert szeret.
Legyél óvatosabb, előbb avassátok be a gyerekeket, legyen "komoly" kapcsolat, esetleg költözzetek össze, lehet eljegyzés, aztán az idő úgyis megválaszolja a kérdést, hogy érdemes-e továbbra is vele lenni.
Persze, nem minden férfi fordul ki magából, de (gyakran?) előfordul. Anyukám párja (férje) is teljesen bezakkant. Ők a házasság előtt már tizenéve együtt éltek, majd a pasas kitalálta, hogy ő esküvőt szeretne. Anya nem tervezte ezelőtt, hiszen egyszer volt már házas, nem jól sült el. Összeházasodtak a fazonnal, kb. két éve, ezek után a pasi folyamat csalta anyámat, és teljesen megbolondult. Szóval nem tudom, néhány férfiban mi megy végbe ilyenkor :/
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!