Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy lehet az, hogy a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy a mai világban már ez a vízválasztó egy házasságban, kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Itt is sok ilyet olvasok, meg a környezetemben is tapasztalom, hogy hosszú, talán ritkábban rövidebb párkapcsolatoknál lassan az lesz a vízválasztó, hogy akkor a hármas szexet hogy, mikor, milyen neművel ejtsék meg, és hogy ez vajon hogy fogja befolyásolni a kapcsolatukat.

Számomra ez döbbenet, hogy ez a hülyeség ennyire begyűrűzött a hétköznapokba, és már ezen múlik, illetve ennek a kipróbálásán, hogy mennyire erős egy kapcsolat meg ilyenek.

2013. okt. 17. 15:04
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Nálam meg pont fordítva van. Egy nagyon laza, semmi komoly kapcsolatba vagy szingliként tudom elképzelni, hogy valaki ilyet csinál, és pont hogy egy komoly kapcsolatban, egy nagy szerelemben, egy házasságban már csak egymásra koncentrálnak, abba már ez nem fér bele. Nekem. Ettől függetlenül nem ítélem el, ha valaki másként gondolja, nem is nagyon érdekel ki mit csinál a hálószobájában addig, amíg engem személy szerint nem érint az ügy.
2013. okt. 18. 13:10
 32/35 anonim ***** válasza:
tehát amíg nem a te hálószobádban vagy autódban csinálják?
2013. okt. 18. 13:21
 33/35 anonim ***** válasza:

Emlékeztek mikor a Pénzess-gyilkosság volt? A cigány vádlott azt vallotta hogy egy autószerelő műhely előtt álló autóban szexeltek aznap éjjel. Nekem meg eszembe jutott hogy aznap a kocsim ép szerelőnél volt s kint állt az utcán...

Már tudom miért csicsogott az összes ülés másnap.

2013. okt. 18. 13:24
 34/35 anonim ***** válasza:

Nálunk ez még csak fel sem merült. Ott kezdődik, hogy a párom soha nem nem bírná elviselni, hogy egy másik ffi hozzám érjen, nem hogy végig is nézze... Ott folytatódik, hogy ezzel én is így vagyok. Sakk matt. Na meg én soha el nem tudnám képzelni, hogy egy nővel csináljam.

Meg milyen beteg már ez... nem tudom milyen körökben mozogsz :D :D

2013. okt. 19. 21:44
 35/35 anonim ***** válasza:
le kell kötözni a másikat s nem kell megkérdezzni hogyan és kivel akarja
2013. okt. 20. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!