Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy a mai világban már ez a vízválasztó egy házasságban, kapcsolatban?
Itt is sok ilyet olvasok, meg a környezetemben is tapasztalom, hogy hosszú, talán ritkábban rövidebb párkapcsolatoknál lassan az lesz a vízválasztó, hogy akkor a hármas szexet hogy, mikor, milyen neművel ejtsék meg, és hogy ez vajon hogy fogja befolyásolni a kapcsolatukat.
Számomra ez döbbenet, hogy ez a hülyeség ennyire begyűrűzött a hétköznapokba, és már ezen múlik, illetve ennek a kipróbálásán, hogy mennyire erős egy kapcsolat meg ilyenek.
Emlékeztek mikor a Pénzess-gyilkosság volt? A cigány vádlott azt vallotta hogy egy autószerelő műhely előtt álló autóban szexeltek aznap éjjel. Nekem meg eszembe jutott hogy aznap a kocsim ép szerelőnél volt s kint állt az utcán...
Már tudom miért csicsogott az összes ülés másnap.
Nálunk ez még csak fel sem merült. Ott kezdődik, hogy a párom soha nem nem bírná elviselni, hogy egy másik ffi hozzám érjen, nem hogy végig is nézze... Ott folytatódik, hogy ezzel én is így vagyok. Sakk matt. Na meg én soha el nem tudnám képzelni, hogy egy nővel csináljam.
Meg milyen beteg már ez... nem tudom milyen körökben mozogsz :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!