Szerintetek ha egy 30 éves férfin nincs gyűrű, az mennyire jelenti azt a mai világban, hogy nincs családja? Vagy ez már nem szokás?
Én ismerek olyan párt, akik kölcsöngyűrűben esküdtek, mert tudták, hogy utána nem viselik majd soha.
10 éves házasok, három gyerekkel, gyűrű nélkül.
Nem feltétlenül jelenti azt, hogy nincs.
Édesapám sem hordja(igaz már nem 30-as de akkor sem hordta, egy rövid prőbálkozás volt amikor 10 év körül voltam, de majdnem otthagyta az ujját)
A párom hordja, kivéve ha kertezik, strandra megyünk(akkor én sem) ő itthon sem szereti hordani..
Az ismerősi körömben azok akik irodai munkát végeznek azok hordják
Édesanyám 50 éves, elvált, nem hord gyűrűt. Ettől még van családja...
Egy 30 éves is lehet elvált, özvegy, gyerekes, gyerektelen, hajadon/facér is... önmagában a gyűrű léte/nem léte nem jelent semmit.
Férjem 33. Házasok vagyunk 3 éve. Van 3 közös gyerek. Gyűrűnkis, de nem hordjuk. Én nem szeretm a gyűrűt, minden mást hordok: karlán, fülbevaló, bokalán, nyaklánc, de a gyűrű zavar. Férjem sem szereti, így ő sem hordja. Ha valami alkalom van, akkor felvesszük, de az 3 havonta 1-szer van.
Szóval ha látnád az utcán, akkor azt hinnéd, hogy nincs családja, közben meg 1 feleség és jó pár gyerek várja otthon.
2 éve vagyunk házasok csak nekem van gyűrűm férjemnek nincs nem is hordaná.
Ő amúgy 32 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!