Szigetszentmiklósi lakodalmakban szokás volt sütni egy süteményt ami barna volt, gyűrű alakú, tojásfehérje pöttyökkel, és amikor ettük olyan ragacsosnak tünt. Feltehetően dió, vagy mogyoró, esetleg mandula volt a tésztájában. Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Örülnék más lakodalmas süteményrecepteknek is!2009. febr. 17. 14:20
1/2 anonim válasza:
Szia!
Szerintem a grillázsra gondolsz.
Ha beírod a google-ba akkor nagyon sok érdekes oldalt találhatsz.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem, amire Én gondolok az nem grillázs. Egyébként én cukrász vagyok,tehát közismert sütemények szóba sem jöhetnek.
2009. febr. 17. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!