Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szigetszentmiklósi lakodalmakb...

Szigetszentmiklósi lakodalmakban szokás volt sütni egy süteményt ami barna volt, gyűrű alakú, tojásfehérje pöttyökkel, és amikor ettük olyan ragacsosnak tünt. Feltehetően dió, vagy mogyoró, esetleg mandula volt a tésztájában. Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés
Örülnék más lakodalmas süteményrecepteknek is!
2009. febr. 17. 14:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem a grillázsra gondolsz.

Ha beírod a google-ba akkor nagyon sok érdekes oldalt találhatsz.

2009. febr. 17. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem, amire Én gondolok az nem grillázs. Egyébként én cukrász vagyok,tehát közismert sütemények szóba sem jöhetnek.
2009. febr. 17. 19:05

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!