Más országokban is szokás címkét ragasztani a kenyérre?
Figyelt kérdés
Ha igen, hol?2011. aug. 14. 23:24
2/5 anonim válasza:
Szerintem ez a kenyércímke alapból hülyeség. Ha a kenyeret úgy sütnék mint régen háznál, akkor 3x tovább bírná és nem is tart addig általában egy kenyér, legalábbis én simán megeszem 5-6 nap alatt xD
3/5 anonim válasza:
Ez CSAK magyar hülyeség, máshol senkinek nem jut ilyen eszébe.
4/5 anonim válasza:
erről tudod pl. a gyártás dátumát, a gyártót..
úgy készíteni a kenyeret mint régen pedig nem gazdaságos nagyüzemileg. az indirekt mód (hagyományos, kovászos) lassabb.
helyette tádá olcsón és sz.arul, de frissen finoman kaphatsz valami izét a tecsóban, és egy csomó pékségben..
5/5 anonim válasza:
Horvátban sem láttam rajta...mondjuk nincs is klasszikus kenyerük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!