Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az általánosan elfogadott szokás a kísérő gyűrű viselésével kapcsolatosan?
ugyanis nagy a gyűrűsujjamra, és nem tudom bevetessem, vagy a középsőn hordjam. szeretném, ha az "íratlan szabálynak" megfelelne.
javaslat?
azt hittem a jegygyűrű bal kézen van, a kísérő a jobbon....
most ezzel is sikeresen meglettem kavarva :)
Tök mindegy,hogy hogy viseled! Ha nagy és nem akarod bevetetni, nyugodtan viseld a középsőn!
Egyébként én is úgy tudtam,hogy a kísérő a bal kézen van, a karika meg a jobbon. Én nem is szeretném egymás fölött viselni a kettőt, mivel annyira domináns a karika,hogy nagyon nem nézne ki jól!
ez komoly :)
én meg úgy hallottam a bal oldalon azért van a jegygyűrű, mert az a szív felőli oldal
ahogy kiveszem, javarészt hogy középsőn, vagy gyűrűsön legyen a kísérő az mindegy. eddig ennyi lett levonva a válaszokból :)
köszi
asszem marad akkor a középsőn :)
nem köves lett véve, mert félt a párom, hogy beleakadhat vmibe vagy ilyesmi én meg attól félnék, hogy évek alatt el-elmaradhat egy -két kő. tartok a kövesektől
gyémánt alakú marások vannak benne, ránézésre kövesnek hat.
a jegygyűrűn meg ráérek még agonizálni kb 1 évig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!