Az én párom is azért nem hordja, mert majdnem otthagyta az ujját (41)... Több ismerősöm és barátom is (pl. villanyszerelők) nem hordják. Mi már gondoltunk arra, hogy esetleg tetováltatunk valami szép motívumot az ujjunkra gyűrű helyett...
2013. júl. 17. 15:55
12/21 anonim válasza:
Szerintem attól függ hol él az a férfi. Vidéken ilyen korban már illik házasnak lenni, pesten szerintem harminc alatt nem olyan gyakori a házas férfi. Az én párom most lesz harminc, de még nem most fogunk összeházasodni, az ismerőseimen is azt látom, hogy harminc éves korukig szórakoznak, azután gondolkodnak el házasságon esetleg.
2013. júl. 17. 16:07
13/21 anonim válasza:
off: Mégis honnan veszed, hogy vidéken "illik" 30 évesen házasnak lenni? A mi baráti körünkben nem is nagyon tudnék olyan férfit mondani, aki 30 alatt házasodott. Komolyan nem értem, hogy egyesek miért gondolják, hogy Bp a világ közepe, és aki nem ott lakik, az tanulatlan, vidéki suttyó lehet csak... azért én tudnék mutatni Budapesten is olyan városrészeket, lakótelepeket, amik mellett egy poros utolsó kis falu is elbújhatna, annyian szülnek/házasodnak huszonévesen, hogy a többiről már ne is beszéljünk, ugye...pfff.
on: Én azt vettem észre, hogy általában azok a férfiak nem hordják a jegygyűrűt, akiket akadályozna a munkájában. De a gyűrű hiányából még nem vonnék le a helyedben messzemenő következtetéseket.
2013. júl. 17. 16:42
14/21 anonim válasza:
Nem jelent semmit, mi sem hordtuk a házasság alatt, a volt férjemet zavarta a munkában, ott nem lehetett, én pedig alapból nem hordok semmilyen ékszert.
2013. júl. 17. 16:45
15/21 anonim válasza:
Én azt gondolnám hogy nem nős, ennyi. Barátnője van vagy szingli.
2013. júl. 17. 17:02
16/21 anonim válasza:
13as, vidéki voltam, tíz éve élek pesten, ezért mertem venni a bátorságot és leírni a véleményem. A vidéken maradt ismerősök már szinte mind régen házasok, sokadik gyereküket várják, míg akik feljöttek, azok kb fesztiválokra járnak, puccosabb nyaralásokra, stb., most kezdenek el családról gondolkodni. Egyáltalán nem gondolom, hogy Budapest a világ közepe, de míg itt harminc éves nőként este nyugodtan lehet fröccsözni munka után a barátokkal, addig vidéken erre sok helyen lehetőség sincs. Én kb 22 éves korom óta kapom otthonról, hogy már öreg vagyok, pánikolnak helyettem is, mert a házasság és szülés az egyetlen életcél szerintük vagy én nem tudom.
2013. júl. 17. 17:19
17/21 Amado atya válasza:
Kb. semmit nem jelent. Már az legalábbis, hogy a feltétlen gyűrűviselés jelzi a kapcsolatot/családot.
Mi pl. egy teljesen egyforma medált hordunk a nyakunkban gyűrű helyett... :)
2013. júl. 17. 18:16
18/21 anonim válasza:
Semennyire. 10 éve vagyok házas, egyikünk sem hord gyűrűt. Nem attól lesz valaki hűsges, hogy kiplakátolja, hanem attól, hogy úgy érzi belül, és ahhoz is tartja magát.
2013. júl. 17. 18:18
19/21 anonim válasza:
17-19! Te valami Isten háta mögötti faluból jöhettél, ahol 50 évvel le vannak maradva...
Egy győri, ahol 30-asok is buliznak, éjjel, és divat fősulira/egyetemre járni, utána dolgozni és 30 után házasodni...
Szóval egy "vidéki"....
2013. júl. 17. 19:24
20/21 Amado atya válasza:
...hogy jön a győri 30-as fiatalok bulizása a gyűrű (nem)viseléshez?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!