A húgom egy képzelt világban él! Mi ez? Mit lehet tenni?
Szerintem indigógyerek. :)
Én is hasonló voltam kicsinek, órákig el tudtam foglalni magam a természetben, és beszélgettem minden elő növénykével. A régi könyvek között is rengeteg időt töltöttem. Az emberek, de főleg a korosztályom egyáltalán nem édekektek. Most filozófiát tanulok, és a barátommal pár hónapja jegyben járok.
Vannak jó, és rossz mozzanatok a húgod viselkedésébe. Zseninek én sem nevezném, de betegnek sem.
Egy jó pszichológusra viszont nagy szüksége lenne, mert ahogy én látom, az amúgy is zárkózott kislány talán a színházi kaland után, amikor csak a fákhoz és bokrokhoz bújhatott éjszaka, akkora kárt okoztak, ami miatt most csodagyereknek gondolják a válaszolók.
Traumán ment keresztül, el kell vinni orvoshoz, mert nem tudja feldolgozni.
Spirituális beállítottságú vagyok, tehát hiszek abban, hogy nem csak a fizikai környezetünk létezik, és hiszem hogy lehet érzékelni dolgokat a fizikai környezeten túl is.
Az a furcsa számomra, hogy ez a kislány mégis a fizikai megnyilvánulásokba találja meg az ő kis boldogságát, nem a lelkiekben. Ezért nem gondolom hogy indigó gyerek lenne, vagy bármi más.
Ez egy nagyon jó, részletes leírás talán illik a kislányra:
De ha nem is ez a helyzet, akkor is lényeges, hogy el kell őt fogadni olyannak, amilyen.Vannak, akik különc, "művészléleknek" születnek, a legtöbb átlagember nehezen érti meg őket sajnos.Szerintem nincs semmi baj vele.
Ha a fiúk eszébe sem jutnak, nos az nem katasztrófa még ebben a korban.A rajzait lehet hogy azért dugdossa, mert esetleg kapott negatív kritikát miatta, vagy fél attól, hogy nem fogják megdicsérni.
A fák simogatása nem valami ostoba hóbort, mivel gyermek, még ösztönösen érzi úgy látszik, hogy a fákból pozitív energiát nyerhet.Sok újságban is olvastam már róla, hogy a fák átölelése megnyugtathat, jó energiával tölt fel.
Az emberek felől, család felől sok szeretetet, elfogadást, pozitív hozzáállást kell látnia.Akkor nem lesz szerintem gond, sőt talán idővel fel is oldódik kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!