Nem kellett volna előbb tőlem kérnie a pénzt, mielőtt mindenkinek szétkürtöli, hogy nem adtam vissza?
Te is rögtön kígyót békát kiabálsz rá, ahelyett, hogy megkérdezted volna, hogy miért nem neked szólt előbb...Gondolom, ciki szemtől szembe, nem? Pedig ő volt az, aki kihúzott a sz.rból és segített, ezt valahogy elfelejted. Te meg ezzel mocsok módon visszaéltél. Hogy a fészkes fenébe lehet azt elfelejteni, hogy tartozol valakinek?!
Gondolj bele kicsit az ő helyzetébe, mielőtt te is ugyanazt csinálod, mint feltehetőleg ő: a legrosszabbat feltételezed. Kényelmetlen volt a helyzete, hogy megegyeztetek, segített neked, amikor bajban voltál, és akkor nem adod meg a pénzt...Lehet, ő is úgy gondolta, hogy ciki neki felhozni, meg ha mondja neked, akkor azzal mit ér el, esetleg hárítasz (mert ha dizetőképes lennél, feltételezhetően már megadtad volna), és ha rokonnak panaszkodik, majd visszajut hozzád, elszégyelled magad és akkor megadod.
Mégis milyen dolog már, hogy neki kell futnia apénze után, mert ezek szerint a szavad ennyit ér...igen, ennyit ér, megbízhatatlan vagy. Ezt bebizonyítottad. Ha nem hallod vissza rokontól, akkor mikor jutott volna eszede, hogy tartozol? Sohanapján kiskedden?! Nem tartottad magadat ahhoz, ami meg volt beszélve, július rég elmúlt. Nincs mit szépíteni, megbízhatatlan vagy. Ciki mások előtt? Hát...így jártál!
Bocs, hogy lehet véletlenül elfelejteni, hogy tartozol valakinek? Főleg úgy, hogy megvan a pénz visszaadni.
Ennek úgy kellett volna működnie, hogy amint összejött az összeg, másnap mész a testvéredhez és odaadod.
Erre te véletlenül elfelejted. WTF?
Szóval, igen, rhadt megbízhatatlan vagy, ez tény, akkor is, hogyha neked nem tetszik az igazság.
Én nem kurtoltem volna világgá, de biztos hogy nem is mentem volna utánad hogy hol van a pénzem.
Ember, te kértél kölcsön, ezt fejben kell tartani, nem opció hogy hupsz bocsika elfelejtettem. És nem neki kell rakerdeznie. Lehet hogy rosszul esik hogy körbekürtölte a rokonságot, de ezt első körben te cseszted el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!