Téged érdekelne, dühös lennél ha valaki szétkürtölné hogy műfogsorod van?
Mivel minden fogam megvan, genetikám se olyan, hogy magától potyog, mert gyenge a gyökere és az ínyem, így ha erre a sorsra jutnék 40 éves koromra, akkor zavarna.
Aztán van az a korcsoport, ahol már az a szokatlan, ha mind megvan 😅 de az más téma
Zavarna, mert senkinek semmi köze hozzá. Meg nem is értem, hogy ez miért téma valakinek.
Egyébként meg nem látszik mindenkinek. Nekem egész fogsorom még nincs, de van 4 koronám, legelől. Mindenki a sajátomnak nézi. Azért ma már vannak nagyon technikák és lehet egyeztetni a fogorvossal és a technikussal, hogy pontosan milyen legyen. Az első próba után az enyém is vissza lett küldve a technikusnak, mert nem tetszett se nekem, se a fogorvosnak, hiába illeszkedett jól.
A tény, hogy az emberek megtudták, hogy műfogsorom van, az nem érdekel.
Az, hogy valaki szándékosan terjeszti rólam ezt az engedélyem nélkül mindenkinek elhíreszteli (nyilván negatív szándékkal), na az dühítő.
Pár korona nem ugyanaz, mint a műfogsor! Nekem is 16 éves koromtól mű volt fent az első kettő, de teljesen élethű volt. Pár éve már a 2ből 9 cirkon lett, ordít róla, hogy mű ☹️
1, Magyarok vagyunk, így nem csodálkoznék ezen;
2, Majdnem minden magyarnak ilyenje van, így nincs mit szégyellni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!