Hogy mondjuk el a szülőknek? Nem akarjuk idejekorán szétkürtölni, de nekik illő lenne szólni. De mégis hogyan tennétek ha konzervatívak a szülők?
Van egy jó hírünk,meg egy rossz:
A jó,hogy unokátok lesz,a rossz,hogy nem fogunk összeházasodni.
:DDD
akkor még menj el egy újra élesztö kurzusra is.
de tényleg ennyi, lássák rajtatok hogy mennyire örültök neki.
de az ne legyen rossz hír hogy nem házasodtok, nektek ez jó ezért nem házasodtatok eddig.
A házasságot ne emlegessétek, csak a babát, és hogy mennyire örültök. Ha ők hozzák fel a témát, akkor mondjátok el az igazat (mi nem szeretnénk összeházasodni, vagy most nem, de majd ha megszületik a baba, stb...)Majd megbékélnek!
Gratulálok!
mi sem vagyunk házasok, albérletben lakunk. mikor elkezdtünk próbálkozni a babával, akkor finoman rákérdeztünk a szülőknél, hogy mit szólnának az unokához... kaptunk hideget, meleget (de ez úgyis a mi döntésünk, nem igazán van beleszólásuk- mivel nem támaszkodunk rájuk anyagilag, sem sehogy).
anyuméknak már a pozitív tesztnél szóltam, párom anyukájának, csak a 12. hét után. én szóltam volna hamarabb is, csak párom kért hogy várjuk meg a 12. hetet...
szerintem csak mondjátok el nekik, nem kell túl bonyolítani a dolgot. lehet először nem úgy reagálnak majd ahogy szeretnétek, de meg fognak békélni :) az albérlet meg nem akadály :)
ha fölhozzák a házasság témáját, akkor őszintén mondjátok meg nekik hogy álltok a dologgal- a közeljövőben, 1-2 év múlva, vagy nem tervezitek. meg fogják érteni szerintem, hiszen látják rajtatok, hogy boldogok vagytok :)
gratulálok a picihez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!