Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Téged érdekelne, dühös lennél...

Téged érdekelne, dühös lennél ha valaki szétkürtölné hogy műfogsorod van?

Figyelt kérdés
2024. máj. 7. 12:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
85%

Egyáltalán nem látszik minden esetben. Időseknek is úgy meg tudják már csinálni- sárgás árnyalatú vagy sárga, kicsit sem szabályos, hogy arról te meg nem mondod, hogy mű. Mert igen, idős korban sem feltétlenül műfogsora van az embernek, van olyan jó genetikájú, akinek megmaradnak a fogai.

Kicsit hasonló: nekem parókám van nő létemre. Nagyon természetes, választékkal, egyszerűen hordom. Szerintem kevés ember veszi észre, hogy nem igazi. Nekem kolléganőm terjeszti rólam, hogy parókám van. Az egyik gyakornokfiú mondta vissza nekem. Nem tagadom, ez a helyzet, de nem értem, miért kell pletykálni. És miért pont a gyakornokfiúnak.

2024. máj. 7. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!