Anyám szétkürtöli hogy megjött! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
3 hete megjött az első és már az egész család/szomszéd tudja!:( Még a kistesóm is... Megkértem anyát hogy ne mondja el apának erre pedig elmondta!!! Annyira szégyenlem.. de csak azért mert túl korán jött meg. Nagyon gázul érzem magam:(2020. ápr. 6. 18:27
1/11 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy túl korán lett volna, én 10 éves korom óta menstruálok.
Mondd meg anyukádnak még egyszer, hogy nagyon rosszul esik, hogy mindenkinek erről beszél.
2/11 anonim válasza:
Kérd meg, hogy nem mondja el senkinek, hangsúlyozd, hogy mennyire fontos ez neked.
3/11 A kérdező kommentje:
Hát igazából már mindegy.... elmondta mindenkinek:(
2020. ápr. 6. 18:41
4/11 anonim válasza:
Ezen nincs mit szégyellni, pár év múlva te is belátod majd. A szomszéd lánya 11 éves, ha valahogy megtudnám, hogy menstruál, szerintem hirtelen max annyit gondolnék, "jé, már ekkora?", de eszembe se jutna az, hogy gáz lenne.
5/11 anonim válasza:
Te ne érezd magad rosszul emiatt, hiszen ez teljesen normális. Azt én sem értem, miért kell szétkürtolni, de ha már megtörtént, hát ez van. Minden egészséges lány menstruál, szóval semmi okod szégyenkezni.
6/11 anonim válasza:
Anyukád büszke arra hogy a felnőtt kor küszöbén állsz és kezdesz nővé cseperedni, ezért "büszkélkedett" vele. Nincs ebben semmi gáz, mindenkinek van havija. A barinőid inkább irigyelni fognak (akinek még nem jött meg).
7/11 anonim válasza:
Az én anyám is ilyen hülye volt.
Állandóan bemászkált a fürdőszobába megnézni, hogy fejlődik a testem. 10 cm fürdőhab alatt kuporogtam mindig vagy inkább nem is fürödtem. Rémálom volt az egész.
8/11 anonim válasza:
Anyád egy idióta! Igaz, hogy nem szégyen, de ez mégis a te legbensőbb intim dolgod, nem értem mi a jó neki abban, hogy szétkürtöli. :(
9/11 anonim válasza:
#6 azért ne csináljunk már majdnem anyukábol szentet
Itt nem az ő büszkesége a fontos hanem a lánya bizalma amit elvesztett.
Utána meg csodálkozik hogy a lánya miért nem mond el neki semmit.
Még ha úgy mondta volna el hogy a lány engedélyt ad rá, akkor is necces mert kinek mi köze hozzá, de hogy a lánya háta mögött mindenkinek csak mert ő büszkélkedni akart
Hát elég undorító
10/11 anonim válasza:
Több mint 4 éves kérdés, azóta a kérdező is biztos másképp gondolkodik erről. Ez egy természetes dolog, de híresztelni nem az, ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!