Fogamzásgátló abbahagyása után kétszer megjött a menstruációm, most viszont nem. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
A menzeszem előtt 5-7 nappal mindig fáj a mellem, onnan tudom, hogy biztosan megjön. Ám most nem fájt.. nem is jött meg.
Illetve, az utóbbi menstruációim igen vízes állagúak voltak. Mitől lehetnek ezek? (Terhes nem vagyok, orvoshoz a vírus miatt igen nehéz eljutnom.)
Köszönöm előre is a válaszokat!
2020. ápr. 2. 19:43
2/9 anonim válasza:
Teszteltél vagy nem volt az elmúlt 1,5 hónapban?
Fogytál /híztál?
Egyéb tünet?
3/9 A kérdező kommentje:
Heti szinten teszteltem. Mind negatív lett ( a ma reggeli is). A tabletta előtt nem volt rendszeres ciklusom. Abbahagyás után az első 35, a második 30 napra jött meg. Nem fáj a fejem, nem duzzadt a mellem..
2020. ápr. 2. 19:55
5/9 A kérdező kommentje:
Negatív, hidd el. :) (szét is szedtem, hogy jobban lássam)
2020. ápr. 2. 20:08
6/9 anonim válasza:
Mikorra kellett megjöjjön, a tabletta szerint?
7/9 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy abbahagytam a tabletta szedését. 3.hónapja nem szedem már
2020. ápr. 2. 21:17
9/9 anonim válasza:
A fogamzásgátló tabletta miatt van. Majd idővel rendeződik. Ne csinálj semmit. Elég akkor orvoshoz menni, ha fél év eltelt az abbahagyás óta, de még utána sem látszik benne rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!