Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális dolog más helyett...

Normális dolog más helyett szétkürtölni a terhességet?

Figyelt kérdés

A közvetlen felettesemnek (nő) 2 hete mondtam el a babát, ő egyből jelezte a vezérigazgatónknak, de persze tőle is kértem időpontot, személyesen is akartam mondani.

Más személyi változás is lesz idén, visszajön az, aki helyett én 2 éve vagyok csak más pozícióba. Akkor a vezérigazgatóval megbeszéltük, hogy ha ez már biztos (bölcsin múlott), akkor ő átjön és ő fogja közölni mindenkivel, vagyis a 10 beosztottammal. A többségük a babát egyébkent már tudta, jóba vagyok velük, elmondtam nekik.

Ez meg is történt, de azt nem gondoltam, hogy a felettesem aznap fent az emeleten mindenkinek elmondja nélkülem, hogy babát várok. Meg se kérdezte, hogy szeretném e én elmondani (szerettem volna amúgy). Jövőhéten lesz a céges kirándulás, ott pont jó lett volna.

Csak onnan tudtam meg, hogy sorra jöttek gratulálni.

Szerintem ez nagyon gáz. Nem azért mondta el, mert annyira örülne, le se sz.rta mikor bejelentettem, nem is gratulált

2022. jún. 11. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Nem értem mi ezzel a probléma, nyilván szóba került valahogy. Nem állam titkot fecsegett ki. Ha zavar, akkor előre kellett volna gondolkodni és eleve szólni, hogy majd te elmondod a többieknek.
2022. jún. 11. 10:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy délután 3-4 között mindenkivel szóba került volna az 6 külön irodába. Persze, most hogy tudom vannak ilyen buta emberek, akikből hiányzik az alap illem, így legközelebb már előre gondolkodok, eddig eszembe se jutott
2022. jún. 11. 11:20
 3/5 anonim ***** válasza:
73%

Attól függetlenül, hogy szerintem illett volna várnia egy picit ezzel, legalábbis addig, amíg te jónak érzed elmondani, nem gondolom, hogy akkora kár ért volna téged ezzel.

Szerintem egy picit kezeld lazábban ezt a dolgot.

2022. jún. 11. 11:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Kár nem ért, de én jóba vagyok a kollégáimmal, szerettem volna látni mit szólnak hozzá. Mellesleg miattuk vártam, mert ők kérték hogy még tartsuk titokban
2022. jún. 11. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tapintatlanság volt. Nem dőlt volna össze a cég, ha megvárják, amíg te mondod el a beosztottjaidnak, maximum annyit jegyezhettek volna meg, hogy ne halogasd sokáig, hogy tudják, mire számítsanak. Akiket meg nem érint a te majdani távozásod, azoknak pláne illetlenség volt azonnal szétkürtölni.
2022. jún. 11. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!