Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek annyira jó dolog...

Szerintetek annyira jó dolog ez az SZJA visszatérítés?

Figyelt kérdés
Mindenki nagy örömmel veszi, hogy visszaadják (persze, jó is pénzt a kezünkbe kapni), de nem féltek attól, hogy ez csak választási fogás, és nagyon meglesz még neki a böjtje? Senki sem fél ettől, csak örül, hogy "de jó, pénzt kapok"?
2022. febr. 2. 11:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%

Ez egyértelműen az ,és majd hiányozni fog a "kasszából!

Az bolond aki ezt nem látja🤣

2022. febr. 2. 11:07
 2/20 anonim ***** válasza:
83%
Biztos vagyok benne, hogy van ebben valami turpisság. (Mint ahogy beharangozták anno a pedagógus béremelést, majd rögtön utána leválasztották a minimálbérről.) Ezért felveszem a visszatérítést és nem szavazok a Fideszre.
2022. febr. 2. 11:09
 3/20 anonim ***** válasza:
82%

Nyilvàn hosszabbtàvon lesz böjtje..

De én visszakapok, nem keveset

A terhet pedig mindenki fogja viselni.( nem fair ez van)

Úgyh jobban örülök jelenleg a plusz tartaléknak pont az emlegetett “böjt” időszakra..

2022. febr. 2. 11:10
 4/20 anonim ***** válasza:
84%
Már tegnapelőtt lehozták, hogy brutális adóemelések lesznek.
2022. febr. 2. 11:16
 5/20 anonim válasza:
44%
Na és ki fog adózni? Az ország 80%-a asómentes...
2022. febr. 2. 11:33
 6/20 anonim ***** válasza:
79%
Ha kapnék én is visszatérítést nyilván jó dolognak tartanám.
2022. febr. 2. 11:33
 7/20 anonim ***** válasza:
88%

Ahogy a 3-as mondja, a terhet mindenki viseli. Én is, aki nem kap vissza, mert nincs gyereke. Ahogy azt is, hogy dupla áron újítok lakást (most jött rá össze a pénzem évek alatt, nem azért álltam neki, hogy direkt kiszúrjak magammal), míg a sok nyálcsorgató tapsikol, hogy 6 millióból 3-at vissza tud ügyeskedni magának, milyen jótét lélek ez a kormány. Odáig már nem jutnak, hogy 3 éve ezt a 6 milliót el se kellett volna költenie, ugyanúgy 3-ból, mint amennyit most költ, meglett volna minden (= amit épp csináltat). Ki szív? Én, aki viszont már 6-ot költ :)

A brutális adóemelést várom, így is a világon kb nálunk a legmagasabb az áfa aránya, remélem még plusz pár 100ezret levonnak évente majd pl. TB hozzájárulásra, amiből szintén egy fillér előnyt nem tapasztalok, mert előbb költöm el a fizetésem magánorvosra, mint hogy betegyem a lábam a kórházba (ha kapok egyáltalán időpontot mondjuk még idén).

2-es válaszoló csinálja jól egyébként :) Én is ezt tenném (így is, csak így a kijelentés második fele teljesül csak nálam :D).

2022. febr. 2. 11:35
 8/20 anonim ***** válasza:
79%
Adóvisszatérítés eddig is volt. Nálunk pl egy Ftal sem kapunk többet,mint tavaly vagy az előtt. Annyi különbséggel,hogy ezt most ,azt meg áprilisban. Szerintem nagyon sokan élnek minimálbérből,vagy egy közepes fizetésből ,akik nem lépek túl azt a 805 000(?) adót ,amin felül tudnak igényelni. Azt gondolom ez inkább mézes madzag.
2022. febr. 2. 11:38
 9/20 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem örülök, akkor mi fog történni? Egyértelmű, hogy választási fogás, okosnak kell maradni ennyi a titok.
2022. febr. 2. 12:10
 10/20 anonim ***** válasza:
#4 milyen adóemelések?
2022. febr. 2. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!