Szerintetek annyira jó dolog ez az SZJA visszatérítés?
Ez egyértelműen az ,és majd hiányozni fog a "kasszából!
Az bolond aki ezt nem látja🤣
Nyilvàn hosszabbtàvon lesz böjtje..
De én visszakapok, nem keveset
A terhet pedig mindenki fogja viselni.( nem fair ez van)
Úgyh jobban örülök jelenleg a plusz tartaléknak pont az emlegetett “böjt” időszakra..
Ahogy a 3-as mondja, a terhet mindenki viseli. Én is, aki nem kap vissza, mert nincs gyereke. Ahogy azt is, hogy dupla áron újítok lakást (most jött rá össze a pénzem évek alatt, nem azért álltam neki, hogy direkt kiszúrjak magammal), míg a sok nyálcsorgató tapsikol, hogy 6 millióból 3-at vissza tud ügyeskedni magának, milyen jótét lélek ez a kormány. Odáig már nem jutnak, hogy 3 éve ezt a 6 milliót el se kellett volna költenie, ugyanúgy 3-ból, mint amennyit most költ, meglett volna minden (= amit épp csináltat). Ki szív? Én, aki viszont már 6-ot költ :)
A brutális adóemelést várom, így is a világon kb nálunk a legmagasabb az áfa aránya, remélem még plusz pár 100ezret levonnak évente majd pl. TB hozzájárulásra, amiből szintén egy fillér előnyt nem tapasztalok, mert előbb költöm el a fizetésem magánorvosra, mint hogy betegyem a lábam a kórházba (ha kapok egyáltalán időpontot mondjuk még idén).
2-es válaszoló csinálja jól egyébként :) Én is ezt tenném (így is, csak így a kijelentés második fele teljesül csak nálam :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!