Nem kellett volna előbb tőlem kérnie a pénzt, mielőtt mindenkinek szétkürtöli, hogy nem adtam vissza?
"szétkürtölte, hogy én milyen megbízhatatlan vagyok"
És nem vagy az? Az ilyesmikről illik ám nem "elfeledkezni" "Tök véletlenül"
De igen még kérvényt is kellett volna írnia, hogy add vissza a pénzt.
Igen, megbízhatatlan vagy.
Ha meg volt a pénz akár előbb is mi a fenéért nem adtad vissza rögtön?
Ez a szép a kölcsönadásban. Segítenek rajtad, te baszod visszaadni és még te haragszol. Ha a tesódnak van egy csöpp esze, többet nem ad neked.
Szerintem meg az szégyellje magát aki elfelejti visszaadni a pénzt.
Milyen dolog az, hogy valaki segít neked te meg hupszi elfelejtettem.
Ezt nem lehet elfelejteni, ha még is akkor veled komoly gondok vannak.
Aki idős rokont ápol, lehet, hogy tényleg néha ki sem lát a gondokból. Jólesik az embernek ilyenkor bármi plusz figyelem amit kap, még akkor is, ha túlmutat a kötelező papírformán vagy ha akár éppen ő hibázott. Igen, jobb lett volna, ha testvéred szól. Én sosem tudom, mikor vesztem el végleg a valósággal a kapcsolatot és jönnek újra elő régi elmebetegségeim, azonkivül a régi gyerekkori verések után most pont a másik szerencsétlen szerep van műsoron: a valaha bántalmazó idős rokon ápolása, ráadásul állandó részegeskedése mellett.
A kérdéshez kapcsolva: El tudom képzelni, hogy a lövészárokban élő embernek jólesik, ha akkor is kap egy kis plusz gondosságot, ha éppen ő botlott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!