Mit gondolnátok egy olyan férfiról, aki majdnem egy évig semmit nem tesz, csak ül a babérjain, miközben a volt szeretője szétkürtöli az egész ismerősi körüknek a kapcsoalatuk részleteit és szidalmazza a barátnőjét?
Mindhárom szereplőt ismerem, kit jobban kit kevésbé. Kicsit el vagyok hűlve az egészen.
A szerető bosszút állt, a barátnő magában fortyog, amiért lealázzák, de azt gondolja, a barátját be akarták hálózni, a férfi meg nem tesz semmit, csak ül.
Ez milyen már ? Nem kéne férfi létére a sarkára állni ?
De ez nem ex, hanem egy szerető, akivel a kapcsolata alatt párhuzamosan volt. Csak nekem feltűnő, hogy ennyit se tesz meg a barátnőjéért, hogy kiálljon mellette és legalább egyszer beszéljen a nő fejével ?
Én ezt ki nem bírnám, ha a barátom legalább egy gesztus szintjén nem védene meg.
Hoppá, kihagytam valamit :nem arról van szó, hogy a férfi bevallotta, megbánta volna és azóta elhatárolja magát a nő támadásaitól, hanem szinte az egészet letagadta otthon és emellett ül a babérjain.
?????
Én a pasival értek egyet. Magasról le kell sz*rni az ilyen kicsinyes hülye nőket, az a legjobb módszer. Ha odamegy puffogni, csak sikerélménye lesz a csajnak, pont azért csinálja. Őszintén szólva én se foglalkoznék az ilyenekkel. Magát minősíti, nem a pasit és nem az új barátnőt.
33N
De miért értesz egyet egy olyan pasival, aki letagadja a félremenését, úgy állítja be, hogy rámásztak, nm gyakorol megbánást, él mint hal a vízban, kiszolgálják otthon, és még a "kevdvesét" sem védi meg egyeteln egyszer sem, mikor cikizik, ?
Téged tényleg nem zavarna, ha a barátod/férjed még egy gesztus szintjén se reagálna - mindegy hogy hgyan - és
mindig lapítana a sarokban ha jön valami ????
Gáz, amit csinál a harmadik, ugyanakkor őt is belevitték a málnásba, az elején még csak annyit akart, kérjen tőle bocsánatot a hapsi és magyarázza meg, aztán a pasi letagadta és lehülyézte, ő azóta meg bosszút áll rajta.
A pasi nagyon okos és nyugodt. viszont ti mindkét nő, azt akarjátok bizonyítani, hogy még az irányításotok alatt áll.
Minek a bosszúhoz a pasi? Menj oda és tépd ki az ex haját. A pasi majd megvéd, ha pasi támad téged fizikailag, addig ez nem dolga.
(nem rólam van szó egyébéknt)
Hmm, érdekes ami mondasz. Úgy gondolod, ez egy tudatos strarégia a férfi részéről, és épp a nyugodtsága miatt hisz neki a b.nő ?
Én nem tudom, nekem ez nagyon rosszul esne - előbb a párommal tépetném meg, aztán megtépném a páromat is meg a nőt is (persze képletesen, nem verekedésre gondoltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!