Szomszéd egész nap veri a gyerekét. Mit csináljak?
Gondolkoztam ezen én is sokat, mert nagyon kétélű dolog, pl az én gyerekem akkor is ordít, mint akit elevenen nyúznak, ha elveszek tőle vmit, aminek nem is szabadott volna a kezébe kerülni, vagy csak épp nincs kedve a pelenkacseréhez... Néha már azon poénkodok mikor visít, hogy kíváncsi leszek, mikor nyom fel vmelyik szomszéd, hogy bántom a gyereket :)
Sürgősen fel kell jelenteni akár a területi védőnőnél, vagy gyermekvédelmet keresni egyből. Valószínű nem fog csoda történni, de legalább tedd meg azt a részét ami rajtad (is) múlik!
Ha viszont, az is egyértelmű, hogy üti-vágja szegény gyerek(ek)et, akkor sztem keresd meg a területi védőnőt, vagy gyermekvédelmet. Valószínű nem fog csoda történni, de legalább tedd meg azt a részét ami rajtad (is) múlik!
Ha csak a gyereksírást hallanám, az üvöltést és a "kapsz még"-et, stb-t nem, egyszerűen magamban lerendezném, hogy van egy kisgyerek a házban, de így más a színezete. Korábbi albérletemben is volt baba a közelben, olyan is előfordult, hogy nyáron előbb ébredtem a sírására, mint az anyja, de teljesen más helyzet csak a sírást hallani. Itt a körítés miatt kibírhatatlan!
Hogy kereshetnék rá? Szimplán gyermekvédelem címszóval, vagy város+védőnő kombináció? Őszintén megmondom, legszívesebben "csak" egy mailt írnék egy olyan helyre, aki olvassa is, foglalkozik vele, max egy telefon. Pont, hogy én is azt gondolom, nem kéne belekeveredni, nem az én dolgom, de rendkívül dühít!
A gyerekorvosi rendelőben, ami legközelebb van, megtalálod a védőnőt, vagy hoyg mikor rendel.Ő majd intézkedik.Vag ykérdezd meg az oviban, bölcsiben, ott eligazítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!