Egész nap hupog, zörög, csörög, reggel, délben, este 10-kor, hajnali 5 kor! Mit csinálhat a szomszéd? Fel jelenthetem?
ma 13:39
nem kell megnézni a házi rendet ehhez,az teljesen egyértelmű hogy vasárnap és ünnepnapokon nem illik kopácsolni és hangoskodni,és este 10 után társas házban nem illik elindítani a mosógépet.most is hupog az idiótája.
ma 13:43
igen felújított,de ezt már elkezdte 4 hónapja,egy 50 nm-es lakásba mit lehet 4 hónapig újítani?ami nem is lenne baj,ha mindezt mondjuk hétfőtől csinálná péntekig mondjuk max este 7-ig.na de este 10 kor és van hogy hajnali 5 kor is?miattam szét is burithatja a lakást nem érdekel,de ne vasárnap tologasson és pihenő napokon és ne este 10 kor meg hajnali 5 kor.erre fekszünk erre ébredünk.
ma 13:45
na kíváncsi lennék hogy mit szólnál amikor,este 10 után amikor leakarsz feküdni és mindenhol csend van és ezt hallgatod minden nap.plusz arra is kíváncsi lennék hogy mit szólnál ahhoz amikor mész dolgozni és egy ilyen bunkó miatt 1.5 órával fel kellene kelni.
és igen képzeld el nyugaton,este 10 után nem lehet mosni és semmi ilyen tevékenységet végezni és szó nélkül kilehet hívni a rendőrséget,ugyanis mások nyugalmát zavarja.ez egy társa ház és nem egy családi ház,vegyen családi házat ott fúrhat faraghat miattam éjjel 2 kor is.
ma 13:51
szerintem mi halljuk a legjobban,mert mi vagyunk alattuk.a felső nem hiszem hogy hallja,még talán a mellette levő esetleg.de itt akárhol csinál valamit,minden hallatszik.a szék huzogatás sem érdekelne,de ez itt nem csak arról van szó.ha én megtudom emelni a széket és akkor ő is tudja már,ha mi is kitudjuk mosni a ruhákat max este 8 ig akkor talán neki is menni fog,múltkor éjfélkor indította el a gépet,itt hupogat amikor centrifugázott.eddig tűrtem és nem szóltam egy szót sem,de szerintem 3 hónap után mindenkinek betelne a pohár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!