Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egész nap hupog, zörög,...

Egész nap hupog, zörög, csörög, reggel, délben, este 10-kor, hajnali 5 kor! Mit csinálhat a szomszéd? Fel jelenthetem?

Figyelt kérdés
Ezt csinálja 3 hónapja,teljesen mindegy hogy vasárnap van,vagy este 10 óra,vagy hajnali 5.Nem zavartatja magát,este 11 kor mos,tologatja a széket vagy nem tudom mit csinálhat de elég idegesítő,egyfolytában tologat valamit,huzigál.Kezd betelni a pohár.
2012. febr. 19. 13:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
16%
Én azt tenném,hogy lemennék,beszélnék vele,elmondanám,hogy ez itt egy lakóközösség,nem illik.Engedném őt is beszélni,hadd mondja el,miért csinálja.Végighallgatnám,majd közölném,hogy jó,idefigyelj,vagy idefigyeljen,én meghallgattam(meghallgattalak) Téged/Önt, DE(!) ez engem igazából nem érdekel(k*rvára hidegen hagy),és ha ezt így akarja folytatni,akkor vagy költözzön családi házba,ott senki nem fog szólni egy éjszakai mosás miatt,egyszerüen azért,mert annyira erősen nem terjed a hang,hacsak nem 60-as évekbeli mosógéppel dolgozik,vagy számoljon azzal és annak összes jogi következményével,hogy feljelented.
2012. márc. 18. 09:33
 22/26 anonim ***** válasza:
92%

Át kell menni, és meg kell beszélni.

Én azon cseppet sem csodálkozom, hogy 4 hónapja újít fel.

Én is így csinálnam, egyrészt, ahogy van rá pénz, másrészt oda fúrom a polcot, ahol a gyakorlat megmutatta, hogy szükség van rá.

Az is nonszensz, hogyha este 5-6-kor hazaér, akkor csak este 7-ig barkácsoljon, hétvégén, meg csönd legyen, mert Te úgy akarod ....

Mondd el neki, hogy Ti hétvégén 10-kor keltek, és du 14-16 közt csendespihenő van, és ezt próbálja meg betartani ő is.

Tényleg ne itt hergeld magadat, az semmire sem jó.

2012. márc. 18. 10:53
 23/26 anonim válasza:
62%

mi 4 éve magyarázzuk ezt egy tetves c%gányk%rvának. Nem érti meg, hogy nem való normális emberek közé.

jelentsd fel, szerezz más szomszédokat tanúnak. egyelőre a közös képviselőnek kell címezni, aki küldi a jegyzőnek. elsőre olyan 10-15ezres bírságot kap (személyenként), aztán meg feljebb. A büntetésből mindenki ért. Ha nem fizeti ki, átváltják 2000 ft-jával elzárásra: 14ezres bírság: 7 nap fogház.

De áprilistól már Te jelentheted fel a jegyzőnél.

2012. márc. 19. 10:54
 24/26 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2012. ápr. 7. 21:25
 25/26 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle:

ISTÁLLÓ?? GAZEMBERSÉG??? HUPÁKOLÁS???!!!!

2012. jún. 5. 19:36
 26/26 anonim ***** válasza:
24%
Remélem kérdezöt azota meglàtogatta pàr izmos emberke, és elmagyaràzta neki, hogy elöbb kinyitjuk a pofànkat ha valami nem tetszik, nem b*sszuk hàtba a màsikat, tipikus bolhàs magyar kutya modjàra.
2015. jan. 18. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!