Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Féltékeny, gonoszkodó nagytesó...

Féltékeny, gonoszkodó nagytesóra hogy lehet hatni?

Figyelt kérdés

8 év korkülönbség, fiúk.

A nagy egyébként egy csupaszív, de néha már tényleg nem tudom, hogy a tányért vagy a saját fejem csapjam a falhoz.

Nincs kivételezés, nem szenved hiányt a nagy a kicsi miatt.

Néha annyira gonosz vele ha ketten maradnak (értsd:kimegyek a konyhába pár percre) cukkolja, ijesztgeti, addig cseszteti amíg nem sír.

Nem kis gyerekcsíny, hanem néha igazán durva, szándékosan szivatja.

Elmúlik, vagy mivel lehet visszafogni, mert már üres az

eszköztáram. Akinek nagyobb tesója van, hogy élte meg, milyen lett a kapcsolat felnőtt korban? Emlékszel ezekre?

2024. jún. 7. 14:58
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
100%
50es, azt amit kérdeztem... hogy a nagynak csak az a heti egy péntek 1-2 óra saját ideje van veletek, míg a kicsinek majdnem minden nap napközben? Te mennyit vagy kettesben csak a naggyal?
2024. jún. 9. 14:20
 52/57 A kérdező kommentje:

Nem,nem csak a péntek este.

Ahogy sikerül. Szabadidejét ő már a barátaival tölti szívesebben.

Inkább esténként, vagy hétvégén napközben, ha nincs egyéb program.

2024. jún. 9. 14:33
 53/57 anonim ***** válasza:
0%
A pofon szerinted lelki sérülést nem okoz nem vagy szülő és kész
2024. jún. 9. 15:30
 54/57 anonim ***** válasza:
0%
Nem csodálkozom hogy sorra tűnnek el a gyerekek az ilyen szülő pusztuljon meg
2024. jún. 9. 15:32
 55/57 anonim ***** válasza:
42%
Nekem senki ne mondja hogy egy gyereknek jót tesz a pofon elértél vele bármit is nem
2024. jún. 9. 15:34
 56/57 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus? Azért ez elég komoly bántalmazás, és jól írtad, nem verheted meg hetente, meg semmikor sem egyébként. Ez nem magától lett így a semmiből, és nyilván halvány lila fingotok nincs, mi lehet a baj. Amíg nem tudjátok, mitől van, addig meg nehéz lesz kezelni. Folyamatos büntetésben élni a nagynak, terrorban a kicsinek nem normális. Én keresnék egy jó szakembert, és magatoknak is, mert ahol a gyerek problémás, ott mindig a szülőktől indul a dolog!
2024. jún. 10. 14:51
 57/57 anonim ***** válasza:
100%
Írja, hogy az apának a kicsi a kedvence, de ez nincs kimondva. Nem is kell. A gyerekeknek olyan radarja van, hogy előbb észreveszi, mint ahogy ti megfogalmaznátok magatoknak.
2024. jún. 10. 19:02
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!