Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Milyen a kapcsolatod a bátyádd...

Milyen a kapcsolatod a bátyáddal, hány évesek vagytok, együtt laktok még?

Figyelt kérdés
jan. 6. 10:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

En 28N, o 36. En mar evek ota nem elek otthon, o igen, a szuleinkkel.

A koztunk levo 8 ev meglatszodott gyerekkorban. Volt majd egy evtized, amikor nem tudtunk mit kezdeni egymassal, nem volt kozos tema, mas eletszakaszban voltunk, pl mikor en voltam kisgyerek, o meg tini. Nehany eve (amiota en is felnottem) viszont mar nagyon jo a kapcsolatunk, o volt 2 eve az eskuvoi tanum, illetve az unokahugat is nagyon imadja.

jan. 6. 12:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
11 évvel idősebb a bátyám. Kiskoromban nem voltam rasozva, mégis magától ott volt minden furdetesemnel, játszott velem, bohockodott nekem, tanított. Tini koromban anyu sok helyre nem engedett el, de ha ő is ott volt igen. Sokszor neki nem is volt kedve, de miattam eljött. Most 32 vagyok, kb 17 éves korom óta a legjobb barátok is vagyunk, mindent tudunk egymásról. Csak vele tudok úgy hülyülni mint senki mással. Külföldön él évek óta de minden nap írunk és kb 3 naponta videózunk is. Nagyon szeretem, és a kisfiam is őt. Egy évben 1x jön haza 1 hónapra, mégis a gyerekem feltétlen bizalommal van felé. Olyankor nyaralunk együtt, anyunal össze ülünk. Mai napig sírok mikor vissza egy mindig.
jan. 6. 12:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kamaszkora óta mást sem hallottam tőle, csak azt, hogy miért ostoba mindenki és ő miért tökéletes. Most felnőttünk és külön élünk. Engem is rendesen szíd a családjának, többekközt azt hangoztatja nekik hogy egy nagy gyerek vagyok. Rólam annyit kell tudni, hogy gyerekkoromban kicsit lassabb voltam, de nem vészesen, felnőttkoromban meg önerőből lett egy jó állásom és sajnos nincs gyerekem, mert nem merek egyedül bevállalni egyet.

A gyerekeit óvja is tőlem rendesen, a családi összejöveteleken ha látja hogy valamelyik gyereke odajött hozzám, már rohan ő is. Utána sokszor félrehív és mondja, hogy ezt vagy azt ne mondjam/tegyem a gyerek előtt. Már ott tartunk, hogy múltkor rám szólt, hogy ne szóljak a kutyájához. :D Amúgy aranyos srác, helyén van a szive, ha látja hogy segíteni kell valakinek, segít, de én már örökké a feketebárány leszek a szemében. Mindegy, kell ilyen is a családba. :) Legalább enyém ez a szerep, mert én úgysem szólok neki vissza, más botrányt csinálna. És látszik hogy valami miatt ez fontos neki, hát legyen meg ez az öröme.

jan. 6. 12:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Pár év van köztünk, amúgy középkorúak vagyunk. Nem sokat beszélünk, néha váltunk egy-egy e-mailt. Ő szülőknél lakik még, egyedülálló, én nem.
jan. 7. 07:30
 5/7 sellolany ***** válasza:
40-es éveinkben járunk, ő gyakorlatilag a legjobb barátom. Mindent megosztunk egymással, bízunk egymásban. Persze, más mint egy barátság, a családi kötelék egy plusz erő.
jan. 8. 05:05
 6/7 anonim válasza:
Huszonévesek vagyunk, nem tartjuk a kapcsolatot, nagyképű, bunkó, elviselhetetlen, bekémprogramozott és mocskos módon beszél velem. 5 autót széttört, lop, csal, hazudik, szerencsejáték-függő, havi egyszer jár haza mikor a csajával pénz kell neki. Elején próbálkoztam, de vissza sem ír, meg a kémprogram után elegem lett, Facebookomat is feltörte.
jan. 10. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Én 32 éves vagyok, ő 40 és nem élünk együtt, kiskoromban viszonylag jóban voltam vele, mert nintendóztunk együtt mindig, de ahogy nőttünk fel, más dolgok érdekeltek bennünket. Én mentem a sorozatok filmek és játékok felé, ő meg inkább a szabadtéri dolgok felé, így közös téma híján nem nagyon maradt jó a kapcsolatunk.

Az se segített hogy több évre ki költözött munka miatt Németországba, pár éve jött vissza, de barátnője miatt az ország másik felébe költözött, szóval azóta nem nagyon beszélünk.

2-3 havonta felhív hogy mizu és ennyi, lassan 2 éve nem is láttam, és megmondom őszintén nem is hiányzik, közös időtöltés és érdeklődés hiánya miatt eltávolodtunk egymástól...

jan. 11. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!