Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hány bátyád van, és milyen a...

Hány bátyád van, és milyen a kapcsolatod vele, velük, miket szoktatok együtt csinálni?

Figyelt kérdés
2024. jan. 8. 13:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
21%
Nemtom
2024. jan. 8. 13:19
 2/23 anonim ***** válasza:
88%
Nincs bátyám két öcsém van.
2024. jan. 8. 13:21
 3/23 A kérdező kommentje:
És jól megvagytok?
2024. jan. 8. 13:23
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy bátyám van. Eléggé semleges a kapcsolatunk, nagyon különbözőek vagyunk.
2024. jan. 8. 13:29
 5/23 anonim ***** válasza:
70%

Egy. Azt se tudom hány èves. Kb 10 ève láttam utoljára. Facebookon is le van tiltva. Remèlem felfordult.

Egy drogos, semmirekellő fèreg aki egèsz gyerekkoromban engem okolt mindenèrt, holott ő volt a kiskedvenc aki mindent megkapott. Pl idegbetegsègèben ugrált a playstationjèn ès rögtön vettek neki újat. Nekem telenonom se volt 14 èves koromig, nem hogy playstation.. Annak ellenère, hogy mindent megkapott, semmire se vitte, Pesten csövezik állítólag.

2024. jan. 8. 13:36
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy van, 27-35 evesek vagyunk. Nem szoktunk kozos programokat csinalni, en evek ota nem elek otthon, o meg igen. Egy idoben sok volt ez a 8 ev, pl mikor kisgyerek voltam amikor o mar tini, pont nem en hianyoztam a nyakara. Tinikoromra alakult, fiatal felnott koromra viszont mar nagyon jo volt a kapcsolatunk. Az eskuvomon o volt a tanum, es a kisbabam erkezeset is nagyon varja. Szeretjuk egymast.
2024. jan. 8. 13:47
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy, nem csinálunk együtt semmit, mert az elmebeteg nője féltékeny, és addig csinálta a fesztivált, hogy végül választásra kényszerítette tesómat. Általában titokban beszélünk pár szót, ha összejön. Amúgy fura, hogy végül tényleg úgy viselkedünk, mintha szeretők lennénk. Bújkálunk meg ilyenek.😃
2024. jan. 8. 13:53
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Van egy bátyám ,gyerekkorunk óta versengünk szinte mindenben, cukkoljuk egymást. De mindenben számíthatunk egymásra. Hálás vagyok a bátyámnak mert mindig is vigyázott rám, még ha verekedtünk is hagyott mindig nyerni… á nem mindig én voltam az erősebb.. 😅

Ja a kishúga vagyok 😅😅😅

2024. jan. 8. 14:04
 9/23 A kérdező kommentje:
7: Azért ez durva, hogy a testvérre féltékeny legyen valaki. Nem lehet minden rendben a toronyban a sógornődnél.
2024. jan. 8. 14:05
 10/23 anonim ***** válasza:
16%
Nincs és sosem volt bátyám.
2024. jan. 8. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!