Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hány bátyád van, és milyen a...

Hány bátyád van, és milyen a kapcsolatod vele, velük, miket szoktatok együtt csinálni?

Figyelt kérdés
jan. 8. 13:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
21%
Nemtom
jan. 8. 13:19
 2/23 anonim ***** válasza:
88%
Nincs bátyám két öcsém van.
jan. 8. 13:21
 3/23 A kérdező kommentje:
És jól megvagytok?
jan. 8. 13:23
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy bátyám van. Eléggé semleges a kapcsolatunk, nagyon különbözőek vagyunk.
jan. 8. 13:29
 5/23 anonim ***** válasza:
70%

Egy. Azt se tudom hány èves. Kb 10 ève láttam utoljára. Facebookon is le van tiltva. Remèlem felfordult.

Egy drogos, semmirekellő fèreg aki egèsz gyerekkoromban engem okolt mindenèrt, holott ő volt a kiskedvenc aki mindent megkapott. Pl idegbetegsègèben ugrált a playstationjèn ès rögtön vettek neki újat. Nekem telenonom se volt 14 èves koromig, nem hogy playstation.. Annak ellenère, hogy mindent megkapott, semmire se vitte, Pesten csövezik állítólag.

jan. 8. 13:36
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy van, 27-35 evesek vagyunk. Nem szoktunk kozos programokat csinalni, en evek ota nem elek otthon, o meg igen. Egy idoben sok volt ez a 8 ev, pl mikor kisgyerek voltam amikor o mar tini, pont nem en hianyoztam a nyakara. Tinikoromra alakult, fiatal felnott koromra viszont mar nagyon jo volt a kapcsolatunk. Az eskuvomon o volt a tanum, es a kisbabam erkezeset is nagyon varja. Szeretjuk egymast.
jan. 8. 13:47
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy, nem csinálunk együtt semmit, mert az elmebeteg nője féltékeny, és addig csinálta a fesztivált, hogy végül választásra kényszerítette tesómat. Általában titokban beszélünk pár szót, ha összejön. Amúgy fura, hogy végül tényleg úgy viselkedünk, mintha szeretők lennénk. Bújkálunk meg ilyenek.😃
jan. 8. 13:53
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Van egy bátyám ,gyerekkorunk óta versengünk szinte mindenben, cukkoljuk egymást. De mindenben számíthatunk egymásra. Hálás vagyok a bátyámnak mert mindig is vigyázott rám, még ha verekedtünk is hagyott mindig nyerni… á nem mindig én voltam az erősebb.. 😅

Ja a kishúga vagyok 😅😅😅

jan. 8. 14:04
 9/23 A kérdező kommentje:
7: Azért ez durva, hogy a testvérre féltékeny legyen valaki. Nem lehet minden rendben a toronyban a sógornődnél.
jan. 8. 14:05
 10/23 anonim ***** válasza:
16%
Nincs és sosem volt bátyám.
jan. 8. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!