Hány bátyád van, és milyen a kapcsolatod vele, velük, miket szoktatok együtt csinálni?
Nekem három bátyám van, kilenc, tizenegy és nem tudom, körülbelül tizennégy évvel idősebb.
A legfiatalabbal nincs kapcsolatom, sokáig utált. Ha találkozunk karácsonykor, értelmesen el tudunk beszélgetni.
A középsővel hetente többször beszélünk az utóbbi időben, elég jól megvagyunk. Kettőnk gondolkodása és életfelfogása áll a legközelebb egymáshoz a testvéreink közül (két nővérünk van még, én a legkisebb húg vagyok). Nem szoktunk találkozni vagy programokat csinálni, de ha találkozunk karácsonykor, váltunk pár szót és elvagyunk egymás mellett.
A legidősebb bátyámmal sincs kapcsolatom, de mindig, ha találkozunk vagy beszélünk, előadja, mennyire szeret, mennyire fontos vagyok neki, és jó lenne szorosabb kapcsolatot ápolni. Amikor találkozunk, most már ez szintén csak karácsonykor van, jól kijövünk színleg, de homlokegyenest másképp gondolkozunk a világról, ami engem frusztrál, és emiatt hosszútávon nem tudnék felhőtlenül időt tölteni vele, pedig szerettem és szeretem is.
27 N
Öt bátyám van, és mindegyiküket nagyon szeretem, nagyon jó a kapcsolatunk, keresve sem találhatnék jobbat. :)
Mindig szívatjuk egymást, de nagyon védelmezőek és aranyosak. :)
16/l
17: Igen, neked. Sajnálom, hogy a nagyobbik öcséd eltávolodott tőled. A kisebbel azért jól megvagytok, ennek örülök. :o)
18: Remélem, ti sem veszekedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!