Ha szerelmes vagy valakibe, akivel sosem voltál együtt, és meg is szakít veled minden kapcsolatot (letilt, stb), akkor mit csinálnál? Beletörődnél?
Figyelt kérdés
Elméleti kérdés. Válaszért jár a felfelé mutató kezecske. :)#aszerelemegyszívás
2015. jan. 28. 21:22
1/11 anonim válasza:
Én próbálnék még egyszer beszélni vele, ha akkor is elküld hagynám és beletörődnék.
2/11 anonim válasza:
Voltam ilyen helyzetben. Egy ideig dühös voltam. Nem tiltott le, csak nem válaszolt többet. Nem vagyok büszke rá, de többször is írtam neki. Aztán belefáradtam, letiltottam mindenhonnan, és továbbléptem.
3/11 anonim válasza:
Nalam ez volt. Egy idejig probalkoztam meg..annak ellenere is hogy ugy beszelt velem mint egy kutyaval majd le tiltott...aztan belle torodtem.:)
4/11 anonim válasza:
Ha letilt, annak oka van. Gondolom nem viszonozza, vagy nem viszonozhatja az érzéseidet. Beletörődnék. Ha erőltetném a dologot és ő nem akarja, akkor csak végleg megutáltatnám vele magam. Ráadásul még a büszkeségemen is csorba esne. :)
22/L
5/11 anonim válasza:
Szerintem beletörődnék, nem aláznám meg magam azzal, hogy letiltás után még keresem. Ha nehezen is menne, megpróbálnám elfogadni...
6/11 anonim válasza:
ehez tudni kéne hogy miért tiltott le... sok oka lehet. én pl azért tiltottam le valakit hogy részegen én ne tudjak irkalni neki hulyesegeket...
7/11 anonim válasza:
Durván 3-4 évvel ezelőtt letiltottam interneten egy lányt. Sosem találkoztunk, sosem érinthettük egymást, sosem beszéltünk. Amikor felhívtam, nem vette fel. 2-3 hónapig ismerkedtünk, majd végül meguntam a szívatást, az időhúzást, és letiltottam minden létező kommunikációs csatornán. Azóta a csaj mindig kavar valamit, felkeresi az ismerőseimet, ellenem fordítja őket, hazugságokat talál ki rólam, mindig ötletel valamit ellenem. Legutoljára például azt, hogy van egy titkolt gyerekem, és hogy még a saját munkatársaimnak is hazudozok. Elmeroggyant a csaj, de nem tudom, mi lenne a jobb. Ha reagálok a hülyeségeire, akkor tulajdonképpen szexuálisan kielégítem. Viszont ha nem reagálok, akkor sosem unja meg. Hányinger kerülget még attól is, ha rá kéne írjak.
8/11 anonim válasza:
Én meg azért tiltottam le, mert egy hülye pi_csa aki csak szórakozott velem.
(Ha Barbarának hívnak innen is üzenem hogy a rohadt k. anyáddal szórakozz te mocskos rib_anc)
9/11 anonim válasza:
Képzeld magad az ő helyzetébe! Lehet, hogy nem azért tiltott le mert nem kedvel, hanem mert nem érezte, hogy ebből lehet valami komoly. Ha van még valami lehetőséged rá mondd el/írd meg neki mit gondolsz. (Azért drukkolok neked!)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek! :)
2015. jan. 28. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!