Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Együtt vagyok egy tanárommal,...

Együtt vagyok egy tanárommal, az anyám tud róla, lebeszélne. Mit csináljak, hogy elfogadja a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék egyetemet, szakot, vagy kart említeni. Kérlek, erről ne kérdezzetek. Köszönöm!

21 éves vagyok, nyáron ért véget egy 6 éve tartó, szörnyű, se vele-se nélküle kapcsolatom, ami nagyon mérgező volt. Az önbizalmam az évek alatt a padlóra került.

Utána jött Ő, a "párom", bár utálom ezt a kifejezést és nem is mondanám ezt egy kimondott párkapcsolatnak... Nem tud rólunk senki két barátunkon kívül, és amíg tanít, nem is szeretnénk, ha ez nyilvánosságra kerülne.

Idősebb, 44 éves. Tudom, hogy nem ő lesz a férjem, nem áltatom magam ilyenekkel. De az igenis jól esik, ahogy viselkedik velem. Hogy még hónapok után is udvarol nap, mint nap, vagy hogy a tenyerén hordoz, segít bármiben. Tudom, hogy számíthatok rá. És igen, így néha a tanulmányaimmal kapcsolatban is vannak kisebb segítségeim. Ne arra gondoljatok, hogy automatikusan 5-ös mindenem, mert nem. De most megírt helyettem két beadandót, ha van olyan tárgyból házifeladat, amiben annyira nem otthonosan mozgok, akkor segít benne, vagy most egy tárgyból kaptunk teljesen új beugrósort, és átnézte amit kidolgoztam, átírta, ami nem volt jó. Szóval ilyesmikben segít inkább, protekcióról eddig még szó sem esett.

Jól elvagyunk egymással, ennyi.

Az anyám meg ezt nem nézi jó szemmel, elmondása szerint nagyon félt és szerinte ez nem egészséges. Meg siettetné a dolgokat, pl. hogy akkor hozzam el, mutatkozzon be a családnak, legyen itt karácsonykor... De mi ilyesmit nem akarunk, el sem tudnám képzelni, hogy ott alszik a családi házunkban, a rózsaszín és pasztell szobámban, vagy hogy majd reggel együtt reggelizik a család pizsamában, mikor a szüleimmel egyidős szinte. És hogy akkor most ez hogy lesz, mint lesz, összefogunk-e költözni, vagy hogy lesz? Mondtam, hogy nem került komolyan ilyesmi még szóba, egyszerűen jól érezzük magunkat és kész.

2021. dec. 1. 21:40
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
87%
Én anyukádnak adok igazat, mivel te is írtad "el sem tudnám képzelni, hogy ott alszik a családi házunkban..."
2021. dec. 1. 21:45
 2/48 anonim ***** válasza:
76%
Pedig jobban járnál, ha egy kapuzárási pánikossal folytatott néhányéjszakás kaland helyett egy korban hozzádillővel keresnél tartós kapcsolatot, aminek jövője van. Egyáltalán független ez az ember? Szexuális tárgyként használ, fizetségül néhány dolgozattal. Többre kéne magadat becsülnöd.
2021. dec. 1. 21:50
 3/48 A kérdező kommentje:

Igen, mert tudom, hogy milyen.

Kicsit sznob, finnyás, mindenre húzza az orrát és háklis, ha nem úgy vannak a dolgok, ahogy megszokta.

Pl. ki van borulva, ha nála főzök és kajaszag lesz akár fél percre is (nem az a büdös, olajos szag, hanem mondjuk ahogy sül a hús és annak az illata). Anyukám meg reggelente tojást süt szalonnával, bundáskenyeret csinál, palacsintát süt, szóval 10-ből 8-szor arra kelek fel, hogy valami készül a konyhában... Ő ettől szerintem kiugrana az ablakon, ahogy kinyitja a szemét. Vagy nagyon kényes arra, hogy milyen matrac van az ágyban, az övé nem tudom, hogy mennyire hiperszuper extra, nekem itt, a lakásban és otthon a szüleimnél is sima JYSK matracaim vannak. Emiatt ha nálam alszunk, az alvás első 20 perce az, hogy forgolódik jobbról balra, nagyokat sóhajtva, aztán reggel 5 perces panaszkodással kezd, hogy mennyire fáj a háta a matracomtól és miért nem engedem, hogy vegyen nekem egy normálisat.

2021. dec. 1. 21:52
 4/48 A kérdező kommentje:
Hetente kb 5-6 alkalommal együtt alszunk, szóval azért ez nem egy páréjszakás dolog (augusztus vége óta tart). Nincs más rajtam kívül az életében, ez biztos.
2021. dec. 1. 21:53
 5/48 anonim ***** válasza:
83%
Hogy elfogadja a kapcsolatot...? szerintem itt te nem fogadod el a kapcsolatot😌😀. Vagyis inkább nem veszed komolyan. Anyukád megismerné és érdeklik a további terveitek. Egyébként meg hiába nincs köze hozzá az ilyen kapcsolatoknak hosszú távon egyáltalán nincs értelme. Ezt ő is tudja.Mondom ezt úgy, hogy 25 éves vagyok és a férjem 45,de én anno el tudtam vele képzelni, hogy ott alszik nálunk és ez meg is történt.
2021. dec. 1. 21:55
 6/48 anonim ***** válasza:
70%
Ne ilyen sehova se vezető szexüzlettel akard gyógyítani a lelki sebeidet. Semmi értelme.
2021. dec. 1. 21:56
 7/48 A kérdező kommentje:

Nem azért vagyok vele, hogy értelme legyen. Jól érzem magam mellette, szeretem vele tölteni az időmet.

Sokkal jobban érzem magam most, mint az elmúlt években bármikor.

2021. dec. 1. 21:57
 8/48 anonim ***** válasza:
94%
Anyukád pont, hogy el akarja fogadni (várná őt bemutatkozni, hívja karácsonyozni (!)), de te nem akarod elfogadtatni, mert nem tervezel hosszútávra vele. Gondolom szexkapcsolat, és ezért.
2021. dec. 1. 21:59
 9/48 A kérdező kommentje:
Ismerem, ő ezeket cinizmusból kérdezte inkább... Meg én nem úgy akarom ezt vele elfogadtatni, hogy akkor mostantól ha megyek haza hozzájuk, viszem magammal, ott lesz a családi ünnepségeken, utazásokon, kerti partikon. Hanem csak ne szóljon be erre az egészre, ne faggasson, ne mondja el naponta 5-ször, hogy ez szerinte mennyire rossz ötlet és hogy az egyetemen is baj lesz ebből, higgyem el.
2021. dec. 1. 22:02
 10/48 anonim ***** válasza:
76%
Elég beteg hogy a tanár rámászott a tanítványára, hogy szedett fel?
2021. dec. 1. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!