Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyu rájött, hogy kapcsolatom...

Anyu rájött, hogy kapcsolatom van az egyik "tanárommal". Hogy érjem el, hogy ne menjen be a suliba panaszkodni? 19L

Figyelt kérdés

Szóval a nyár nagyon vége felé megismerkedtem egy pasival egy társkereső oldalon keresztül és elkezdett alakulgatni köztünk. Az elején annyira nem mentünk bele abba, hogy ki mit hogyan hol tanul/dolgozik. Annyi infónk volt egymásról, hogy ő egyetemen végez hamarosan, tanár lesz, én meg gimnáziumban vagyok végzős. És ja, szeptemberben kiderült, hogy ez a gyakorlat, vagy mi, elnézést, nem tudom mi a helyes kifejezés, pont a mi sulinkban lesz neki, és ja, az évfolyamon egyik faktos csoportban tart két órát(heti hat órás tantárgyról beszélünk), és gondolom nem mondok meglepő dolgot azzal, hogy tanít engem is...

És anyukám megtudta valahonnan, hogy "viszonyom" van a tanárommal, és tökre kiborult rajta, nem a korkülönbség miatt, hanem azért mert úgymond a tanárom. És most kitalálta, hogy szeretne reklamálni a suliban, még nem biztos ebben, de eléggé gondolkodik rajta tehát talán lentudom beszélni erről.

Mit mondjak neki?

2021. okt. 18. 19:51
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
42%
Semmit nem tudsz, és igaza is van, nem lehet kapcsolata tanárnak a tanítványával, nem tisztességes. A munkájába kerül
2021. okt. 18. 19:59
 2/40 anonim ***** válasza:
94%
Egyszerű. Amikor alakulni kezdtek a dolgok még nem tanított, igérd meg, hogy ameddig tanít nem csináltok semmit
2021. okt. 18. 19:59
 3/40 A kérdező kommentje:
Amióta tanév van csak kamu profilokon keresztül írkálunk egymással, hogy ha gáz lenne esetleg és csúnya vége lenne akkor egyikőnk se tudjon visszaélni a helyzettel. Meg azóta kb nem is igazán találkoztunk sehol sulin kívül.
2021. okt. 18. 20:23
 4/40 anonim ***** válasza:
87%
Ha panaszt tesz, a tanár pályájának vége. Szakíts vele, ha nem akarsz ártani neki. Anyád rosszindulatú, te már ne légy önző.
2021. okt. 18. 20:24
 5/40 anonim ***** válasza:
89%
Igazából nem tudom hogyan van pontosan, de a józan ész azt diktálja, ha már korábban összejöttetek, mint ahogyan elkezdett tanítani, ebbe nem nagyon szólhat bele senki, nagykorú is vagy. Anno az egyetemen ahová jártam simán kézenfogva ment oktató és hallgató, idősebbek voltak, de te sem vagy már kiskorú.
2021. okt. 18. 20:29
 6/40 anonim ***** válasza:
96%

Egyetem nálunk is volt, hogy az egyik évfolyamtársam összejött a tanársegéddel, kutyát sem érdekelte.

Anyukádnak mondd meg, hogy nincs miért "árulkodnia", mert nem történt semmi, és nem is fog, legalábbis amíg tanít téged.

2021. okt. 18. 20:36
 7/40 anonim ***** válasza:
92%

A gyakorlat néhány hét szokott lenni, nem egy egész tanév.

Egyébként igaza van #5-nek: miután hamarabb jöttetek össze, és nagykorú is vagy, senkinek nincs köze hozzá.

Etikai okokból jegyet nem adhatna neked. Ennyi.

2021. okt. 18. 20:39
 8/40 anonim ***** válasza:
71%
Játszd el, hogy szakítottatok. Sírj a sarokba meg csinálj olyan dolgokat, amit a tini lányok tennenek ilyenkor
2021. okt. 18. 20:39
 9/40 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy anyu már tudja, hogy volt valami eddig. Hiába szakítunk, mostmár szinte mindegy. Plusz az igazat megvallva nem tudok róla, hogy lenne bármi bizonyíték is arról, hogy én meg ő... Társkeresőn már nincs fent egyikőnk sem, személyesen a tanév óta sulin kívül nem találkoztunk és a sulin belül semmi olyasmi nem volt, privát beszélgetéseket csak kamu profilokon folytatunk. Közös kép van, de csak nála és nálam, de azt egyikőnknek sem érdeke nyilvanossá tenni, mind a ketten lekódolt mappába tartjuk. Konkrétan senki meg nem mondaná, hogy van bármi is köztünk, neki nem tudja senki, hogy én vagyok, a barátaimnak nem meséltem róla, mert az elején nem volt biztos, hogy lesz ebből bármi is, aztán meg kiderült, hogy tanítani fog és ott már nyilván nem kezdtem el erről sztorizni. Csak nem tudom anyu honnan tudja...

Az a baj, hogy én tényleg nem akarok neki ártani, de anyu már megtudta, hogy mi van. És most ha szakítanánk se oldaná meg az alap szituációt, mert anya tuti nem hinné el, hogy ő megtudta és erre rögtön szakítottunk. Meg ő állítása szerint akkor is panaszt tenne.

Egyébként olyasmitől, hogy ha szakítok, akkor megszivatna érettségin, vagy jegyekkel, nem kell tartanom. Emeltezni tervezek a tárgyból, szóval alapból másik suliban fogok érettségizni, jegyek tekintetében meg az van, hogy a dogákat, amiket ő irat, azt azzal a tanárral javítja közösen, aki eredetileg tanít minket tavaly óta.

Tehát a szakítás következményeitől nekem nem igazán van mitől tartani, csak nem gondolom megoldana bármit is, ha jelenleg tulajdonképpen sulin kívül láthatóan nem kommunikálunk. Konkrétan tényleg, azóta nem találkozunk magánéleti céllal se hétvégén, vagy bármilyen délután. Fizikai kontaktus nincs. Abban maradtunk, hogy várunk addig, amíg végzek, addig csak beszélünk üzenetben, hívásban , meg max akkor futunk össze randi jellegűen, ha találunk olyan opciót, ahol senkinek nem tűnik fel.

2021. okt. 18. 20:51
 10/40 anonim ***** válasza:
95%
Nem a tanárod, ha a tanítási gyakorlatot csinálja a suliban, gyakorlatilag ugyanolyan diák, mint te, csak egy szinttel feljebbről. Valaki itt írta az osztályzást, gyakorló tanár nem osztályoz. A rendes tanár osztályoz, aki aztán a végén a gyakorló tanárt is leosztályozza. Különösebb korkülönbségről sem beszélhetünk, ha te már 19 éves vagy, ő meg végzős egyetemista. Szóval nem igazán értem, mi ez a hiszti anyukád részéről. Két nagykorú emberről van szó. Inkább örülne neki, hogy értelmes pasival jöttél össze.
2021. okt. 18. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!