Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyu rájött, hogy kapcsolatom...

Anyu rájött, hogy kapcsolatom van az egyik "tanárommal". Hogy érjem el, hogy ne menjen be a suliba panaszkodni? 19L

Figyelt kérdés

Szóval a nyár nagyon vége felé megismerkedtem egy pasival egy társkereső oldalon keresztül és elkezdett alakulgatni köztünk. Az elején annyira nem mentünk bele abba, hogy ki mit hogyan hol tanul/dolgozik. Annyi infónk volt egymásról, hogy ő egyetemen végez hamarosan, tanár lesz, én meg gimnáziumban vagyok végzős. És ja, szeptemberben kiderült, hogy ez a gyakorlat, vagy mi, elnézést, nem tudom mi a helyes kifejezés, pont a mi sulinkban lesz neki, és ja, az évfolyamon egyik faktos csoportban tart két órát(heti hat órás tantárgyról beszélünk), és gondolom nem mondok meglepő dolgot azzal, hogy tanít engem is...

És anyukám megtudta valahonnan, hogy "viszonyom" van a tanárommal, és tökre kiborult rajta, nem a korkülönbség miatt, hanem azért mert úgymond a tanárom. És most kitalálta, hogy szeretne reklamálni a suliban, még nem biztos ebben, de eléggé gondolkodik rajta tehát talán lentudom beszélni erről.

Mit mondjak neki?

2021. okt. 18. 19:51
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
92%
Értem. Akkor esetleg még a nyár végén ha személyesen is találkoztatok a sráccal, lehet, hogy meglátott téged vele anyukád egyik ismerőse, aki talán mindkettőtöket ismeri - vagy legalábbis arcról be tudta azonosítani, hogy te a Gizike lánya vagy, a fiúról meg tudja, hogy az alsó szomszédja unokája, aki elmesélte neki, hogy a fiú a Gipsz Jakab Gimnáziumban lesz gyakorlaton. Az illető pedig leadta a drótot, így anyukádnak sem kell James Bondnak lennie, a jó öreg kontyos híradó és a bio térfigyelő mindent megold.
2021. okt. 18. 21:56
 22/40 A kérdező kommentje:
Találkoztunk a nyáron, de elég kicsi a valószínűsége, hogy anyunak bármi ismerőse látott volna. Messze van a suli, ahová járok, kollégista is vagyok, anyunak arra nincs ismerőse, és abban a városban találkoztunk ahol a suli van. Ráadásul pont emiatt a távolság miatt nincs is olyan közös ismerősünk, aki őt is ismeri, engem is ismer, és még anyut is. Ezért sem értem, hogyan derült ki. Eredetileg az volt a terv, hogy ez majd akkor lesz felvállalva, ha én végzek, és akkor is úgy, hogy majd egy pár hónappal azután.
2021. okt. 18. 22:06
 23/40 anonim ***** válasza:
27%
Vagy a szokásos maunika kérdések kövi epizódja, hogy mindenre van kifogás, vagy rövidre lehet annyival zárni, hogy 18-at már rég betöltötte, innentől kezdve meg senki sincs joga beleszólni a dologba, ha a tanárával van ha nem azzal.
2021. okt. 18. 22:19
 24/40 anonim ***** válasza:
25%
A zaklatások elkerülése végett több oktatási intézményben íratnak alá olyan papírt, amelyben az oktatók megfogadják, hogy tartózkodnak az iskola diákjaival való kapcsolattól. Éppen, nehogy az legyen belőle, hogy a megsértett diák erőszakkal vádolja meg a tanért, az iskola hírnevét meg rontja a botrány.
2021. okt. 18. 22:39
 25/40 anonim ***** válasza:
51%
A tangyakon kiemelten kell figyelni arra, hogy a hallgató ne csak belekapjon a tanításba, tehát ne csak itt egy ilyen óra, ott egy olyan legyen a tanítás, hanem végigvigyen egy folyamatot. Ezért adott csoportban egy időszak valamennyi óráját ő tartja, nincs olyan, hogy heti hatból kettő.
2021. okt. 19. 05:53
 26/40 anonim ***** válasza:
12%

Szóval nyár nagyon végefelé megismerkedtetek, azt se tudtad, hogy kiféle, miféle, a suli óta nem találkoztatok, de közös titkos kép azért csak készült...

miért volt az a terv, hogy akkor vállaljátok fel, ha végeztél, ha egyszer azt se tudtátok, hogy tanítani fog?

2021. okt. 19. 07:26
 27/40 A kérdező kommentje:

#25 Azért két óránk van vele a hatból, mivel abból a tantárgyból a csoport emelt érettségire készül, és a tanár, aki tavaly is tanított minket, meg aki a maradék négy órában tanít minket, nem akarta mind a hat órát másra bízni, de mivel ő úgy szokta, hogy a hatból két óra mindig ismétlés a korábbi (9-11. osztályos) tananyagokból, arra jutottak, hogy az ismétlő óráról hajlandó lemondani.

#26 De nyár végén két-három hétig találkozgattunk. Az, hogy szeptember óta nem, az nem zárja ki, hogy előtte igen.

Nyilván nem megismerkedéskor terveztük el, hogy ez csak akkor lesz felvállalva, ha végzek, de alapvetően egyikőnk sem az a típus, aki pár nap ismeretség után világgá kürtöli a híreket, aztán meg ugye jött a szeptember, feltűnt, hogy mi a helyzet, és akkor maradtunk abba, hogy majd ha végzek akkor vállaljuk fel, addig meg ha nem megoldható a lebukás mentes találkozás, maradunk az üzengetésnél.

2021. okt. 19. 07:37
 28/40 anonim ***** válasza:
18%

nem akarta mind a hat órát másra bízni,

Ez nem úgy működik tangyakon, mit akar másra bízni.

2021. okt. 19. 07:40
 29/40 anonim ***** válasza:
17%

De nyár végén két-három hétig találkozgattunk.

Ami ugye kizárja, hogy igaz legyen, hogy nagyon a nyár végén ismerkedtetek meg. Két három hétig arról se beszéltetek, hova jársz suliba??? hihehtő.

2021. okt. 19. 07:42
 30/40 anonim ***** válasza:
14%

hatból két óra mindig ismétlés a korábbi (9-11. osztályos) tananyagokból, arra jutottak, hogy az ismétlő óráról hajlandó lemondani.

na, kérdező, látszik, hogy közöd nincs pedagógus hallgatóhoz. Ismétlő óra? Még jó, hogy takkra elő van írva, hogy hány órát kell tartani (és valóban folyamatában, hiszen óraterv kell, azt előre be kell adni, nem működik úgy, hogy azt se tudod, előtte héten meddig fognak eljutni). Új ismeretet közvetítő órákat kell tartani.

2021. okt. 19. 07:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!