Hol az a pont amikor azt mondanád megszakítod a szüleiddel a kapcsolatot?
Amikor azt hiszik, hogy szívességet tettek nekem azzal, hogy bevállaltak és épp az adósságom törlesztem, mint egy örökbefogadott kutya.
Na, nálam ez az a pont.
Aki nem teszi alkalmassá a gyerekét az önálló életre és nem nevel belőle lelkileg kiegyensúlyozott felnőttet, főleg ha nem is célja autonómmá tenni a gyerekét, az megbukott a szememben, mint szülő. Kiszarni és követelőzni egyszerű. Örülök, hogy az én anyám nem ilyen, de sok ilyet láttam már.
Ha veszélyeztetnék a "testi lelki épségemet". Azon elven vagyok nincs olyan dolog amit nem lehetne megbocsájtani, ha "vétkes fél" igazán megbánja.
Énis nehezen jöttem ki édesapámmal. Szerencsére mára ez megváltozott. És örülök így utólag ano csak elköltóztem de a kapcsolatot nem szakítottam meg.
Ha bármilyen elvárásukat a családalapításhoz akarnák kötni erősen.
Szeretnének még több unokát, de én nem akarok gyereket. Néha-néha feljön a téma, de úgy kb ennyi. Ha viszont elkezdenének olyanokkal jönni, hogy kitagadnak, meg nem örökölhetek majd, vagy éppen nem kapom meg a részem a családi vállalkozásból emiatt, akkor vége lenne a dalnak azonnal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!