Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyu rájött, hogy kapcsolatom...

Anyu rájött, hogy kapcsolatom van az egyik "tanárommal". Hogy érjem el, hogy ne menjen be a suliba panaszkodni? 19L

Figyelt kérdés

Szóval a nyár nagyon vége felé megismerkedtem egy pasival egy társkereső oldalon keresztül és elkezdett alakulgatni köztünk. Az elején annyira nem mentünk bele abba, hogy ki mit hogyan hol tanul/dolgozik. Annyi infónk volt egymásról, hogy ő egyetemen végez hamarosan, tanár lesz, én meg gimnáziumban vagyok végzős. És ja, szeptemberben kiderült, hogy ez a gyakorlat, vagy mi, elnézést, nem tudom mi a helyes kifejezés, pont a mi sulinkban lesz neki, és ja, az évfolyamon egyik faktos csoportban tart két órát(heti hat órás tantárgyról beszélünk), és gondolom nem mondok meglepő dolgot azzal, hogy tanít engem is...

És anyukám megtudta valahonnan, hogy "viszonyom" van a tanárommal, és tökre kiborult rajta, nem a korkülönbség miatt, hanem azért mert úgymond a tanárom. És most kitalálta, hogy szeretne reklamálni a suliban, még nem biztos ebben, de eléggé gondolkodik rajta tehát talán lentudom beszélni erről.

Mit mondjak neki?

2021. okt. 18. 19:51
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Nekünk a rendes tanárunk azt mondta, hogy a tanév végéig marad ebben a formában. De igazából annyira tényleg nem látom át, hogy ez tulajdonképpen hogy is működik.
2021. okt. 18. 20:52
 12/40 anonim ***** válasza:
92%
Utolsó évben már nem mindegy?
2021. okt. 18. 20:57
 13/40 anonim ***** válasza:
92%
#8 fú, ezt most úgy olvastam, hogy "csinálj a sarokba", mondom, az durva lenne azért :D
2021. okt. 18. 20:58
 14/40 anonim ***** válasza:
86%

Olyan, mintha anyukád irigy volna vagy féltékeny. Ahogy így összefoglaltad, ez most inkább vihar a biliben. Sem jogtalan előnyt nem élvezel, se diszkriminálni nem fog - és nem is tudna, ám az biztos, hogy bármi legyen is: nem merne.

Ha a pasiban nem is bízik, mert mi van, ha teszem azt intim fotókat mutogat rólad a suliban más tanárhaverjának: abba nem gondol bele, hogy a srác jobban megütné a bokáját, mint te. (Csak példaként írtam a fotókat, nem tudom, voltak-e, nem is lényeges, csak paramamiként próbálok gondolkodni.)

Az sokkal cinkesebb, hogy anyukád honnan tud az egészről.

Csak onnan, ha senkinek nem mondtad, hogy tudtodon kívül már korábban is rendszeresen ellenőrizte a gepedet / telefonodat (vagy az onnan származó mentéseket).

2021. okt. 18. 21:12
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
A pasi nem a tanárod, nagykorú is vagy, meg igazából viszonyod sincs vele (a chatelés nem viszony), ráadásul korábban ismerkedtetek meg. Anyádat azzal beszéld le, hogy neked is árt vele, ha balhézik.
2021. okt. 18. 21:21
 16/40 anonim ***** válasza:
95%
Pasid jelezze a tanárodnak, hogy a te jegyedbe nem szeretne beleszólni, azt kész
2021. okt. 18. 21:26
 17/40 anonim ***** válasza:
52%

Nekem anno az egyik csaj osztálytársam a középsuliban, hogy mondjam... Mind öltözködésben, mind smikben úgy alakította magát, hogy simán 10 évvel idősebbnek tűnt a valóságnál, ráadásul elég csöcsös volt, mindig kirakta, amennyire csak tudta... A fiatal matektanárt nézte ki magának.

Végül nem tudom mi lett/volt közöttük, de egy ideig olyan sejtelmesen előadta, hogy van köztük valami... Szóval nem kürtölte világgá, de néhány "barátnőjének" olyan tök megfoghatatlan módon azért utalt rá. Én speciel nem hittem neki, de nem vitatkoztam vele, csak meghallgattam, elhallgattam, ráhagytam. Tudod, volt benne egy kis lenézés, hogy nézzétek ti kislányok, én a nő a matektanárral... Sosem kérdeztem, firtattam, és igazából a többiek se.

Na később (már nem emlékszem rá, hogy utolsó tanévben, vagy csak az első osztálytalin ballagás után), szóval később sajnáltatta magát, hogy kikezdett vele a matektanár és megerőszakolta, és ez őt hogyan sokkolta.... És amikor néha találkoztunk és olyan téma/hírment, hogy diákokat tanáruk zaklatott, akkor mindig megjegyezte, hogy neki ismerős, mert a matektanár, blabla....

Na én erre sem reagáltam sose nagyon.

Nem tudom mi az igazság, hogy kitaláció volt már az, hogy összejöttek, és kitaláció az erőszak is és egyik sem történt meg, csak előttünk akart sztorizni?! Vagy addig kellette magát a kilógó csöcseivel, hogy a matektanár tényleg rákattant és valami tényleg volt köztük?! De jófej nő volt a felesége, kizárt, hogy lelépjen egy ilyen cafka miatt... Szóval talán elutasította az osztálytársamat, vagy kihasználta 1-2 alkalommal valóban?! Jó ég tudja. És mivel nem kellett neki, jobb híján inkább erőszaknak állíttja be?

Nem tudom.

Mindenesetre az biztos, hogy kellette magát rendesen, és nem volt sose az az ártatlan kislány.

Na és hogy mért írom mindezt, mikor eseted egész más?

Mert ha az osztálytársam nem csak nekünk, csöndes barátnőknek nyavalyog, hanem az igazgatónak vagy másnak is előadja, hogy őt szegényt megerőszakolta a matektanár, abból csak a matektanárnak lett volna baja...

Szóval ha köztetek is bármi bárhogy alakul és téma lesz, ráadásul, ha anyud így állít be a suliba..... Hát az nem lesz egy jó pont ennek a tanársegédnek vagy minek. :)

2021. okt. 18. 21:34
 18/40 A kérdező kommentje:
Abban biztos vagyok, hogy anyu nem ellenőrizte a cuccaim. A laptopom nem is tudja bekapcsolni. Konkrétan nem tudja hol van rajta a bekapcsoló gomb. Ráadásul nem tudja a kódom, és a laptopon be se jelentkeztem abba a profilomba, ahol beszélünk. Csak telón beszéltünk. A telefonom kódját sem tudja, a kamu profilomét sem, állítása szerint nem is tudja, hogy létezik. És tudom, hogy nem szép dolog, de átnéztem anyu cuccait, hogy mikbe jelentkezett be mostanában, és sehol semmi, ami arra utalna, hogy megtalálta volna azt a kamu profilt.
2021. okt. 18. 21:46
 19/40 anonim ***** válasza:
21%
Regényt ne írj, annyira azért nem vagy jó.
2021. okt. 18. 21:50
 20/40 anonim ***** válasza:
95%
Akkor valaki beárult nála az ismerőseid közül, aki tudta.
2021. okt. 18. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!