Megszakítsam a kapcsolatot velük vagy azért jó ha érdeklődöm a beteg anyám felől?
Korábbi hozzászólásokban nagyon leszóltak, ezért érdekelne mi legyen a további jövő velük kapcsolatban. Mióta beteg az anyukám megsajnáltam ezért is beszélek vele. Mit tegyek? Előzmények:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Én már 8 éve nem láttam az anyámat,az ok most itt nem számít
Állítólag bent volt a kórházban igazából semmit nem váltott ki belőlem a hír amikor meghallottam
Számomra az anyám már 8 éve halott.
Leírtad a kérdésben hogy már beszélsz anyáddal tehát nem is kel erre válaszolni. A család többi tagja sem akar látni úgyhogy szerintem hagyd őket.
Ha az örökség zavar abból nem fogsz látni semmit mert mint leírtad a szüleid bántalmaztak. Miért adnának neked bármit? Nem fognak.
Plusz szerintem engedd el ezt a dolgot és igen, szakírds meg velük a kapcsolatot. Ha nem így teszel visszajönnek a rossz emlékek. Nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!